Efeler Belediyesi'nden Sehit Duyarliligi
Efeler Belediyesi’nin 15 Mart Cuma günü gerçeklestirmeyi planladigi Umurlu Hali Saha açilisi Konya’dan gelen sehit haberi sonrasi ertelendi.

Baskan Atay sahsi sosyal medya hesaplarindan yaptigi açiklamada açilisin ileri bir tarihe alindigini belirterek, “15 Mart Cuma günü gerçeklestirmeyi planladigimiz Umurlu Hali Sahamizin açilisi, Efeler’imize düsen sehit atesi nedeniyle ileri bir tarihe ertelenmistir. Konya 3. Ana Jet Üs Komutanliginda egitim uçaginin düsmesi sonucu meydana gelen kazada sehit olan hemsehrimiz Uzm. Çvs. Ercan Güven’e bir kez daha Yüce Allah’tan rahmet, ailesine ve tüm sevenlerine bassagligi ve sabirlar diliyoruz. Milletimizin basi sag olsun.” ifadelerini kullandi.
Ayrica Baskan Mehmet Fatih Atay, sehit haberini alir almaz IYI Parti seçim otobüsünden müzik çalinmamasi talimatinda bulundu.
