Lapseki Belediyesi Ilk Iftarini Dalyan Mahallesinde Verdi

Çanakkale’nin Lapseki ilçe Belediyesi tarafindan her yil geleneksel hale getirilen iftar gelenegine devam ediyor.

Lapseki Belediyesi Ilk Iftarini Dalyan Mahallesinde Verdi
Ramazan ayinda 10 ayri yerde yapilacak iftar yemegi programi dogrultusunda ilk iftar yemegi Dalyan mahallesinde verildi.

Iftara, Belediye Baskani Eyüp Yilmaz ve esi Hacer Yilmaz da katildi.

Iftar yemegine gelen vatandaslarin masasini esi Hacer Yilmaz ile birlikte gezerek vatandaslarin Ramazan ayini kutlayan Belediye Baskani Eyüp Yilmaz, “Bu aksam Ramazanin ikinci gecesi Lapseki Belediyesinin geleneksel olarak düzenledigi iftar programlarinin ilki havanin biraz soguk ve yagisli olmasi sebebiyle etkinligimizi spor salonuna aldik. Vatandaslarimiz ile birlikte oruçlarimizi açtik. Vatandasimiz iftar programimiza yogun ilgi gösterdi. Ayni zamanda seçim sürecini yürütüyoruz. 31 Mart’ta yapilacak olan yerel seçimler dolayisiyla programlar biraz daha yogun olacak gibi gözüküyor. Ben tüm Lapsekili hemsirelerimizi ramazan programlarimiza ve iftara davet ediyorum. Farkli yerler de 9 iftar programimiz olacak” dedi.

Lapseki Belediyesi iftar programlari, 15 Mart Cuma Haci Ismail Efendi Camii, 17 Mart Pazar Mezarlik mahallesi, 19 Mart Sali Halide Edip Adivar caddesi, 21 Mart Persembe Kapali Pazar yeri, 23 Mart Cumartesi Plevne okulu, 25 Mart Pazartesi iskele camii, 27 Mart Çarsamba Beyçayir sokak, 5 Nisan Cuma Belediye hizmet binasi ve 8 Nisan Pazartesi Sen Mahallesinde olacak.
Kaynak: İHA