Öldürülen Kadinin Son Sözleri 'Kurtarin Bizi' Oldu

Izmir’in Karabaglar ilçesinde bosanma asamasinda oldugu karisini pompali tüfekle vuran, çikan saçmalarla kizinin da yaralanmasina sebep olan sahis, ardindan ayni tüfekle yasamina son verdi. Uzaklastirma karari bulunan esini elinde pompali tüfekle gören çaresiz kadinin son sözleri ise "Kurtarin bizi" oldu.

Öldürülen Kadinin Son Sözleri 'Kurtarin Bizi' Oldu
Olay, saat 19.00 siralarinda Karabaglar ilçesi Ugur Mumcu Mahallesi 5792. Sokak’ta iki katli bir binanin üst katinda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Tamer Yurtkal (44), hakkindaki uzaklastirma kararina ragmen pompali tüfekle bosanma asamasindaki esi Zahide Yurtkal’in yasadigi eve geldi. Kocasini elinde silahla gören Zahide Yurtkal, ’Kurtarin bizi’ diye bagirarak mahalle sakinlerinden yardim istedi. Eve giren Tamer Yurtkal, pompali tüfekle Zahide Yurtkal’i gögsünden vurdu. Kadin kanlar içerisinde yere yigilirken, çiftin 17 yasindaki kizlari S.Y. ise dirsegine isabet eden saçmalarla yaralandi. Karisini vurduktan sonra ayni tüfekle kendi gögsüne ates açan Tamer Yurtkal da yere yigildi. Sesleri duyan çevre sakinlerinin ihbari üzerine bölgeye çok sayida saglik ve polis ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen polis ekipleri çevre güvenligini saglarken, saglik ekipleri Zahide ve Tamer Yurtkal’in hayatini kaybettiklerini belirledi. Hafif yaralanan 17 yasindaki S.Y. ile o sirada evde bulunan çiftin diger çocugu ise adeta dehseti yasadi. Yarali S.Y., ambulansla Atatürk Egitim ve Arastirma Hastanesine kaldirildi.

Yan yana tabuta kondular

Olay yerinde yapilan incelemenin ardindan Zahide ve Tamer Yurtkal çiftinin cenazeleri, yan yana iki tabuta konularak Izmir Adli Tip Kurumu morguna kaldirildi. Olayda yasamini yitiren Tamer Yurtkal’in kasten yaralama, tehdit ve suç esyasini satin alma gibi suçlardan kaydi oldugu ögrenildi.

Olayla ilgili sorusturma sürüyor.
Kaynak: İHA