Mentese Belediyesi'nden Her Gün 3 Bin Kisilik Iftar Yemegi

Mentese Belediyesince Ramazan ayi boyunca her gün bir hayirseverin sagladigi erzak ile 3 bin kisilik 4 çesit iftar yemegi verilecek. Pazaryerinde kurulacak iftar yemekleri, Persembe günleri Cumhuriyet Okulu bahçesinde ve Kötekli Mahallesi pazaryerinde kurulacak.

Mentese Belediyesi'nden Her Gün 3 Bin Kisilik Iftar Yemegi
Mentese Belediye Baskani Bahattin Gümüs Ramazan ayinin maneviyat duygusunun en yogun oldugu ay oldugunu belirterek, “Paylasma ve dayanisma duygularinin arttigi Ramazan ayinda geleneksel iftar çadirimizi pazar yerine kuruyoruz. Iftar yemeklerimiz Ramazan ayi boyunca her gün bir hayirseverimizin sagladigi erzakla asevimizde özenle hazirlanacak. Her gün 3 bin kisilik 4 çesit iftar yemegi çikaracagiz. Sadece haftanin bir günü (Persembe günleri) Pazar kurulmasi nedeniyle iftar soframizi Cumhuriyet Okulu bahçesine kuracagiz. Bu süreçte asevimiz Ramazan ayi boyunca öglenleri hizmet vermeye devam edecek. Hafta içi her gün 500 kisilik öglen yemeklerimiz çikacak.” dedi.

Kötekli Mahallesine iftar sofrasi kurulacak

Mentese Belediye Baskani Bahattin Gümüs Ramazan ayi münasebetiyle haftanin bir günü Kötekli Mahallesi’ne de iftar sofrasi kurulacagini belirterek, “Iftar soframizi ögrenci kardeslerimizin yogun oldugu Kötekli Mahallemize de kuracagiz. Kötekli Mahallemizdeki iftar soframiz haftada bir gün Persembe günleri ögrenci kardeslerimizle bulusacak. Bu duygularla Ramazan ayinin baris ve sevgiye vesile olmasini diliyor, tüm hemsehrilerimin Ramazan ayini kutluyorum” dedi.

Kaynak: İHA