Konya'da Motosikletlerin Kafa Kafaya Çarpistigi Anlar Güvenlik Kamerasinda

Konya’nin Beysehir ilçesinde 2 motosikletin kafa kafaya çarpismasi sonucu meydana gelen trafik kazasinda, 2 kisi yaralandi. Yasanan kaza ani ise bir isyerinin güvenlik kamerasi tarafindan an be an kaydedildi.

Konya'da Motosikletlerin Kafa Kafaya Çarpistigi Anlar Güvenlik Kamerasinda
Kaza, dün 23.30 siralarinda Haciakif Mahallesi, Özdilek Caddesi üzerinde yasandi. Edinilen bilgiye göre, M.S. (16) idaresindeki plakasiz motosiklet, cadde üzerinde hareket halinde iken karsi istikametten gelen M.B.K. idaresindeki motosikletle çarpisti. Çarpismanin siddetiyle motosiklet ve sürücüleri yola savrularak metrelerce sürüklendi. Kaza ihbari üzerine adrese saglik ve polis ekipleri sevk edildi. Kazada motosikletlerden yola savrulan her 2 sürücü de yaralandi. Yarali sürücüler ambulanslarla kaldirildiklari Beysehir Devlet Hastanesinde tedavi altina alindi.

Öte yandan, yasanan kaza ani bir isyerinin güvenlik kamerasi tarafindan saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde M.S. idaresindeki motosikletin cadde üzerinde hastane yönüne seyir halinde iken önündeki bir araci sollamak isterken karsi yönden gelen motosikletle hizla çarpistigi anlar yer aliyor. Kazanin ardindan sürücülerin yola savruldugu ve çevredeki vatandaslarin yardim için yanlarina kostuklari görülüyor.
Kaynak: İHA