Marmaris Adnan Menderes Caddesi'nde Çalisma Baslatildi

Yaz sezonu açilmadan yol yapim ve üst yapi çalismalarina agirlik veren Marmaris Belediyesi Fen Isleri Müdürlügü, bir sorunlu noktaya daha nester vuruyor. Özellikle yaz aylarinda yogunlugun yasandigi yerlerden biri olan Adnan Menderes Caddesi’nde çalisma baslatildi. Çalisma bittiginde bu yol da asfalta kavusacak.

Marmaris Adnan Menderes Caddesi'nde Çalisma Baslatildi
Marmaris’e 5 yilda binlerce metre yol kazandiran Marmaris Belediyesi, sorunlu noktalara nester vurmaya devam ediyor. Bugüne kadar birçok noktada 6136 metre uzunlugunda sicak asfalt döken belediye bu kez Armutalan Mahallesi Adnan Menderes Caddesi’nde çalisma baslatti.

Ilçenin en sik kullanilan güzergahlarindan biri olan ve özellikle yaz aylarinda turizmin ana merkezlerinden biri olan 1370 metre uzunlugundaki Adnan Menderes Caddesi’nde asfalt yol düzenlemesi için çalisma basladi.

Çalisma kapsaminda niteligini yitirmis ve deforme olmus yol komple asfalt kaplama yapilacak ve dekoratif yol aydinlatmalari yapilacak. Çalisma nedeniyle yol araç trafigine kapatilirken; sürücülerden alternatif caddeleri kullanmalari istendi.

Yapilan çalismayla ilgili bilgi veren Marmaris Belediye Baskani Mehmet Oktay, “Marmaris’in sikintili olan her noktasini imkanlarimiz ve müdürlük programi çerçevesinde yeniledik. Marmaris’i ilk kez sicak asfaltla tanistirdik. Bu faaliyetlerimiz sezon öncesi devam ediyor. Armutalan’in en popüler caddesi olan Adnan Menderes’te yenilenme için ilk kazmayi vurduk. Bölgemize hayirli ugurlu olsun” ifadesini kullandi.
Kaynak: İHA