Lapseki Belediye Ekipleri Altyapida Titiz Çalismalarini Sürdürüyor

Çanakkale’nin Lapseki ilçesinde, Lapseki Belediyesi altyapi çalismalarina özveri ve titizlikle devam ediyor. Belediye ekipleri, özellikle okullar bölgesindeki altyapi ihtiyaçlarini karsilamak amaciyla kanalizasyon ve yagmur hatti çalismalarini hummali bir sekilde yürütüyor.

Lapseki Belediye Ekipleri Altyapida Titiz Çalismalarini Sürdürüyor
Lapseki Belediyesi’nin altyapi projeleri kapsaminda, okullar bölgesinin kanalizasyon ve yagmur suyu sistemlerini güçlendirmek amaciyla baslatilan çalismalar hummali bir sekilde sürüyor.

Belediye ekipleri, özellikle yagisli günlerde meydana gelebilecek olumsuz durumlari önlemek ve çevre sagligini korumak için altyapida gelistirmeler yapiyor. Çalismalar kapsaminda, okullar bölgesindeki ihtiyaçlar dogrultusunda planlanan kanalizasyon ve yagmur hatti döseme islemleri, ekiplerin özverili çabalariyla hizla ilerliyor.

Lapseki Belediyesi yaptigi çalismalarla vatandaslarin güvenligi ve çocuklarin egitim ortamlarinin daha saglikli olmasi için altyapi çalismalarina büyük önem veriyor. Okullar bölgesinde yürütülen kanalizasyon ve yagmur hatti çalismalari, ekipler bu projeleri hassasiyetle sürdürüyor.
Kaynak: İHA