Girisimci Genç Liderler 'Yeni Döneme Merhaba' Etkinligini Sürdürüyor

Girisimci Genç Liderler Dernegi Yönetim Kurulu Üyeleri ile Gönüllü Ekibi gençlerle ve çocuklarla birlikte etkinliklerine hiz kesmeden devam ediyor. Ekip okul etkinlikleri çerçevesinde bu kez Sadikbey Ilkokulu ögrencilerinin gönüllerini fethetti.

Girisimci Genç Liderler 'Yeni Döneme Merhaba' Etkinligini Sürdürüyor
Dernek, 2023-2024 egitim-ögretim hayatinin ikinci yarisinin baslamasi ile Çobanlar Akkoyunlu Ilkokulu, Sehit Yasin Mergen Ilkokulu, Salim Pancar Ilkokulu, Kislacik Ilkokulu ve Ortaokulu, Hürriyet Ilkokulu, Susuz Ilkokulu’nda gerçeklestirdigi etkinliklerine bir yenisini daha ekledi. Bu çerçevede “Yeni Döneme Merhaba” etkinligi Sadikbey Ilkokulu’nda yapildi. Yönetim kurulu üyeleri ve gönüllü ekibi ile birlikte gerçeklestirilen etkinlikte okul duvarlari çocuklar için daha eglenceli hale getirirken, ilkokul ögrencilerinin kisisel gelisimine, sosyallesmelerine ve ekip olarak bütünlesmelerine katki saglayan çesitli oyunlar ile ögrencilerin keyifli bir gün geçirmesini sagladi. Yaklasik 6 saat boyunca çocuklarla vakit geçiren gençler günün sonunda çocuklara ile fotograf çekilip gelecege güzel bir ani birakmayi da ihmal etmedi.

Belgesel serisinin bu hafta sekizincisi gerçeklesti

Dernek tarafindan baslatilan gençlerin kültürel ve sosyal bütünlesmesine, gelismesine katki saglayan Belgesel Serisi de devam ettiriliyor.

Her hafta dernek ofisinde gerçeklesen tarih, kültür-sanat, bilim gibi konulari ele alan belgesel serisinde bu hafta Dünyayi Degistiren Deneyler Einstein Belgeseli izlendi. Belgeselin bitiminde katilimcilar çesitli yorumlarda bulunarak bilgi paylasiminda bulundu.

Gerçeklestirilen etkinliklere iliskin konusan Girisimci Genç Liderler Dernegi Yönetim Kurulu Baskani Behlül Besen “Dün oldugu gibi bugün de, yarin da gençler için çalismaya devam edecegiz. Ekibimiz ile el ele birlikte güzel isler yapmayi sürdürmek istiyoruz” dedi.

Kaynak: İHA