Excalibur Oyun Endüstrisini Sekillendiren 4 Farkli Oyuncu Profilini Açikladi

Milyar dolarlik rakamlara ulasan oyun endüstrisinde oyuncu karakterleri, oyun ve donanim üreticilerine yön veriyor. Oynanmak istenen oyunlar ve satin alma tutumlari sektörü domine ediyor. Casper’in güç ve performans bilgisayari markasi Excalibur, 4 oyuncu profilinin oyun endüstrisini nasil sekillendirdigine isik tutuyor.

Excalibur Oyun Endüstrisini Sekillendiren 4 Farkli Oyuncu Profilini Açikladi
Çesitleri giderek artan ve günümüzün en büyük eglence kaynaklarindan biri haline gelen oyunlar, beraberinde yeni teknolojileri ve kitleleri getiriyor. Oynamak istenen oyunlar, kullanim sikligi, satin alma tutumlari gibi degiskenlik gösteren oyunsever davranislari hem oyun hem de bilgisayar üreticilerine yön veriyor. Oyun endüstrisini ve oyunculari anlamanin klasik ve temel ayristirmalar üzerinden gitmedigine isik tutan güç ve performans bilgisayari markasi Excalibur, oyun pazarinin degisen etkilesimini yansitan ve oyun meraklilarini oynamaya, görüntülemeye, sahip olmaya ve sosyal davranisa dayali olarak segmentlere ayiran 4 farkli oyuncu profiline dikkat çekiyor.

Rekabetçi oyuncular

Oyun dünyasindaki rekabetçi yönü seven bu oyuncu profili, genellikle çok oyunculu oyunlara ilgi duyan, zafer kazanmayi ve rakiplerini yenmeyi önemseyen kisilerden olusuyor. Ancak bunun için yetenek ve stratejinin yani sira oyunun performansini önemli ölçüde etkileyen bilgisayar gereksinimleri de büyük bir önem tasiyor. Cesaretini gücünden alan metal tasarimi ile Excalibur G911 dizüstü bilgisayar; Intel’in en yeni islemcisi, DLSS 3 fonksiyonlari ile yenilenen yapay zeka destekli RTX4000 serili ekran kartlari, yüksek FPS ve grafik performansi ile rekabet avantajini artirarak en iyi oyun deneyimini sagliyor.

Hikaye odakli oyuncular

Bu oyuncular, oyun dünyasinin derinlikli hikayelerini ve karakter gelisimlerini ilgiyle takip eden kisilerden olusuyor. Oyunlari bir hikaye anlatma araci olarak kabul eden bu oyuncular için karakterlerin duygusal bag kurmalari ve hikayenin akisini etkilemeleri son derece önemli. Kullanicilara oyunun içerisinde olma hissini yansitan Excalibur 23.8” curved monitör; yenilenen anakarti, 200Hz yenileme hizi, 1ms tepki süresi ve kavisli ekraniyla maksimum performans ile kaliteli bir görüntü deneyimini bir arada sunuyor.

Trendleri takip eden oyuncular

Oyun dünyasinin her yönüne ilgi duyan ve yeni çikan oyunlari tür farketmeksizin deneyimlemek için can atan bu oyuncular, oyun dünyasini siki takip ediyor. Merakli oyuncular, oyunlarda grafik, gereksinim özellikleri, hikaye anlatimi ve yenilikçi mekanikler gibi teknik detaylara da büyük önem veriyor. Tamamen oyuncularin beklentilerine göre sekillenen Excalibur E750 gaiming kasasi, binlerce çesit konfigürasyon seçenegi ile en yüksek performansta dahi uzun saatler akici oyun deneyimi sagliyor.

Çevrimiçi oyuncular

Rekabetin hiç eksik olmadigi çok oyunculu oyunlarda kazanani yalnizca saliseler belirleyebiliyor. Bunun için yüksek kaliteli klavye, mouse ve kulaklik gibi aksesuarlardan faydalanan oyuncular, daha keyifli ve basarili bir oyun deneyimi yasiyor. Casper’in güç ve performans bilgisayari Excalibur, performanstan ödün vermek istemeyen kullanicilar için ürettigi GX21 oyuncu mouse, GK21 oyuncu klavyesi ve GH21 oyuncu kulakligi modelleriyle hiz, konfor, ergonomi ve sikligi bir arada sunuyor.

Her tür oyuncunun ihtiyaçlarina uygun

Yeterli performans sergileyemeyen bilgisayarlarla oyun oynamaktan muzdarip olan oyun tutkunlarinin imdadina Excalibur yetisiyor. Excalibur, oyunseverlerin ihtiyaçlarini oyuncu laptoplari, masaüstü bilgisayarlari ve aksesuarlariyla karsiliyor. Özellikle kazanmak için oynayanlara Intel’in 13. Nesil islemcileri ve en yeni RTX ve GTX serisi NVIDIA ekran kartlari ile donatilan oyun bilgisayarlarini sunan Excalibur, rakiplerin görmedigini gösteren zengin renkler ve daha net detaylari barindiran oyuncu monitörlerini de eksik etmiyor. Ayrica oyun keyfini baska boyutlara tasiyan aksesuarlariyla Excalibur, hiz, tarz ve performansi oyunseverlere RGB’li oyuncu klavye, oyuncu kulaklik ve oyuncu mouse ile sagliyor.
Kaynak: İHA