Evde Saglik Hizmetleri Vatandaslari Memnun Ediyor

Evde Saglik Hizmetleri Birimi’nden hizmet alan hastalari ziyaret etmeye devam eden Aydin Il Saglik Müdürü Dr. Eser Senkul, Tepecik Mahallesi’ne giderek vatandaslarla görüstü.

Evde Saglik Hizmetleri Vatandaslari Memnun Ediyor


Evde Saglik Hizmetleri Birimi ekipleri, bakima muhtaç vatandaslarin yaninda olmaya devam ederken, Il Saglik Müdürü Dr. Eser Senkul da hasta ziyaretlerine devam ediyor. Ziyaretler çerçevesinde Efeler ilçesindeki Tepecik Mahallesi’nde ikamet eden ve Evde Saglik Hizmetleri’nden faydalanan hastalari evlerinde ziyaret etti. Aile bireyleri ve hastalar ile sohbet eden Müdür Senkul, talep ve isteklerini dinledi. Hastalara geçmis olsun dileginde bulunan Senkul, Evde Saglik Hizmeti alan hastalarin durumlari hakkinda aileleri ile tedavisini yapan saglik ekibinden de bilgi aldi.

Evde saglik hizmeti kapsaminda, çesitli saglik sorunlari nedeniyle hayatlarini yataga bagli sürdüren vatandaslar için Evde Saglik Hizmetleri Birimi’nin çok önemli bir görev üstlendigini belirten Il Saglik Müdürü Dr. Eser Senkul, evde saglik hizmeti sunumuna ihtiyaci olan bireylerin muayene, tetkik, tahlil, tedavi, tibbi bakim ve rehabilitasyonlarinin evinde ve aile ortaminda saglandigini ifade ederek evde saglik ekibine yürüttükleri gayretli çalismalarindan dolayi tesekkür edip çalismalarinda kolayliklar diledi.

Vatandaslar da aldiklari hizmetten son derece memnun kaldiklarini ifade ederek Il Saglik Müdürü Senkul nezdinde Evde Saglik Hizmetleri ekiplerine tesekkür etti.
Kaynak: İHA