Diyarbakir'da Kaza Geçiren Amatör Takim Ligden Çekildi

Diyarbakir 1. Amatör Futbol Ligi B Grubunda mücadele eden Dicle Gençlikspor, 21 Ocak’ta geçirdigi kaza sonrasi toparlanmak için ligden çekildi.

Diyarbakir'da Kaza Geçiren Amatör Takim Ligden Çekildi
Takimin teknik sorumlusu Ramazan Özyurt, 1. Amatör B Grubu’nda mücadele eden Dicle Gençlikspor’un 21 Ocak’ta Licegücü Spor ile deplasmanda karsilasacagi maç için Lice’ye gitmekte iken takim kafilesini tasiyan aracin yogun yagis nedeniyle kaza yaptigini hatirlatarak, kendisi ve otobüste bulunan 19 sporcunun çesitli yerlerinden yaralandigini kaydetti.

Söz konusu kazadan sonra 20 gün geçmesine ragmen, bazi sporcular halen tedavi görmekte oldugunu belirten Özyurt, "Kazada agir yaralanan takimin teknik sorumlusu olan benim ve çesitli yerlerinde kirik ve çikiklar olan sporcularinin durumu simdilik iyiye gidiyor. Bu sebeplerden dolayi yönetim ve teknik heyet bir araya gelerek bir durum degerlendirmesi yapti. Yapilan görüsmeler sonucu alinan netice dogrultusunda; 7 sporcunun halen kazadan kaynakli yara ve agrilarinin devam ettigi, birçok sporcunun ailesinde yasanan tedirginlik, endiseden dolayi sporcularin tekrar futbol oynamalarina müsaade etmediklerini, geriye kalan tüm sporcularin yasadigi olayin tramvayi atlatamadiklari sonucuna varilmis olup tüm saydigimiz sebeplerden dolayi Dicle Gençlikspor ligden çekilme karari almistir. Alinan kararin Kesinlikle sporcularin sagligi ve psikolojilerinin bozulmamasi yönünde oldugu kanisina varilmistir” dedi.

Kaynak: İHA