Baskan Büyükkiliç, Tarima Dayali Ihtisas Organize Sanayi Bölgeleri Toplantisi'na Katildi

Kayseri Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç, Kayseri Valisi Gökmen Çiçek baskanliginda Büyüksehir Belediyesi’nin de kurucu üye oldugu Tarima Dayali Ihtisas Organize Sanayi Bölgeleri (TDIOSB) Toplantisi’na katildi.

Baskan Büyükkiliç, Tarima Dayali Ihtisas Organize Sanayi Bölgeleri Toplantisi'na Katildi
Kayseri Valiligi Yatirim Izleme ve Koordinasyon Baskanligi, Kayseri Büyüksehir Belediye Baskanligi, Kocasinan Belediye Baskanligi, Kayseri Sanayi Odasi, Kayseri Ticaret Odasi ve Kayseri Ticaret Borsasi’nin kurucu üye olarak yer aldigi Jeotermal Kaynakli Tarima Dayali Ihtisas Organize Sanayi Bölgesi projesi çalismalari tüm hiziyla sürüyor.

Bu kapsamda, Kayseri Ticaret Borsasi’nda Vali Gökmen Çiçek baskanliginda, Büyüksehir Belediye Baskani Memduh Büyükkiliç ve il protokolünün katilimlariyla, "Tarima Dayali Ihtisas Organize Sanayi Bölgeleri (TDIOSB) Toplantisi düzenlendi.

Projenin mega bir yatirim olmasinin hedeflendigini belirten Baskan Büyükkiliç, “Kayseri’yi Türkiye’nin en önemli tarim sehirlerinden birisi yapmak için Büyüksehir Belediyesi olarak önemli projeler gerçeklestirdik” dedi.

Büyükkiliç, toplantida önemli degerlendirmelerde bulunduklarini ifade ederek, “Bu manada Valimiz Sayin Gökmen Çiçek baskanliginda gerçeklestirdigimiz toplantida Tarima Dayali Ihtisas Organize Sanayi Bölgesi konusunda önemli degerlendirmelerde bulunduk” diye konustu.

Kaynak: İHA