Bahçelievler'de Ölü Bulunan Gencin Annesine Intihar Mesaji Attigi Ortaya Çikti

Bahçelievler’de bos bir arazide cansiz bedeni bulunan gencin, annesine intihar içerikli veda mesaji attigi ortaya çikti. 19 yasindaki gencin zehirli bir madde alarak intihar ettigi ihtimali üzerinde durulurken, kesin ölüm nedeni yapilacak otopsi isleminin ardindan belirlenecek.

Bahçelievler'de Ölü Bulunan Gencin Annesine Intihar Mesaji Attigi Ortaya Çikti
Bahçelievler Yenibosna Merkez Mahallesi 29 Ekim Caddesi’nde bugün meydana gelen olayda ‘madde kullanimi’ ihbari gelmesi üzerine polis ekipleri harekete geçti. Olay yerine gelen polis ekipleri, ihbarda bulunan tekstil firmasi çalisani ile görüsme gerçeklestirdi. Tekstil firmasi çalisani, is yerinin balkon kismina sigara içmek için çiktigi esnada yanda bulunan bos arazide yerde yatan bir sahis gördügünü akabinde ihbarda bulundugunu ifade etti.

Saglik ekipleri yaptiklari incelemede sahsin hayatini kaybettigini belirledi. Cansiz bedeni bulunan gencin üzerinden herhangi bir kimlik çikmazken, kisa bir süre sonra Ö.A. isimli kadin polis merkezine gelerek oglu Can Muhammet Akyel’in (19) kendisine intihar içerikli veda mesaji attigini ve oglunun hayatindan endise ettigini söyledi.

Yapilan incelemeler sonucu cansiz bedeni bulunan sahsin Can Muhammet Akyel oldugu tespit edildi.

Annesine Whatsapp uygulamasi üzerinden intihar mesaji gönderen Akyel’in zehirli bir madde alarak intihar ettigi degerlendirilirken, kesin ölüm nedeni yapilacak otopsi islemlerinin ardindan belirlenecek.
Kaynak: İHA