Elektrikli Üç Tekerlekli Mopede Çarparak 1 Kisinin Ölümüne Neden Olan Sürücü Tutuklandi

Kastamonu’nun Cide ilçesinde elektrikli üç tekerlekli moped araca çarparak annenin yaralanmasina, kizinin da ölümüne sebep olan hafif ticari aracin sürücüsü, çikarildigi adli makamlarca tutuklandi.

Elektrikli Üç Tekerlekli Mopede Çarparak 1 Kisinin Ölümüne Neden Olan Sürücü Tutuklandi
Kaza, Cide ilçesi Kasaba Mahallesi Atatürk Caddesi üzerinde dün aksam saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Hatice Simsek idaresindeki elektrikli üç tekerlekli moped araca, Cihan Ö. (55) yönetimindeki 34 RK 3823 plakali Nissan marka hafif ticari araç çarpti. Istinat duvarina çarparak durabilen elektrikli üç tekerlekli mopeddeki Necla Simsek (64) ve kizi Hatice Simsek (44) agir yaralandi. Hastaneye kaldirilan yaralilardan Hatice Simsek kurtarilamazken, anne Necla Simsek ise Kastamonu Egitim ve Arastirma Hastanesine sevk edildi. Kazanin ardindan olay yerinden kaçan sürücü Cihan Ö., polis ekiplerince kisa sürede yakalanarak gözaltina alindi. Emniyetteki islemlerinin ardindan adli makamlara sevk edilen Cihan Ö., tutuklanarak cezaevine konuldu.

Bir kavgaya karismasi sonucu 18 ay cezaevinde tutuklu kalan ve 40 gün önce cezaevinden tahliye olan Cihan Ö.’nün araci kullandigi sirada 1.92 promil alkollü oldugu ögrenildi.
Kaynak: İHA