AK Parti Eskisehir Il Baskani Albayrak'tan CHP'li Arslan'a Sert Cevap

AK Parti Eskisehir Il Baskani Gürhan Albayrak, CHP Milletvekili Ibrahim Arslan’in Nebi Hatipoglu’na iliskin açiklamalarini sert sözlerle elestirerek, "Sehrimizin mevcut sorunlarinin çözümü için gece gündüz mesai harcamasi gereken CHP milletvekillerinin ve önde gelenlerinin bir aydir gündeme getirdigimiz her çözüm önerisi için tek dile getirdikleri sözün ‘yapilamaz, edilemez’ olmasinin saskinligi içerisindeyiz. Hatipoglu tüm enerjisini Eskisehir’in sorunlarini çözmeye vakfetmistir" dedi.

AK Parti Eskisehir Il Baskani Albayrak'tan CHP'li Arslan'a Sert Cevap
AK Parti Eskisehir Il Baskani Gürhan Albayrak, yaptigi açiklamada CHP Milletvekili Ibrahim Arslan’in Eskisehir Büyüksehir Belediye Baskan Adayi Nebi Hatipoglu’na yönelik sözlerini elestirerek, ”AK Partimizin Eskisehir Büyüksehir Belediye Baskan Adayi Nebi Hatipoglu bir ayi askin süredir sehrimizin sokaklarinda hemsehrilerimizle birliktedir. Hatipoglu, AK Parti teskilatinin neferleri olarak bizler ve de muteber ortagimiz Milliyetçi Hareket Partili kardeslerimiz Eskisehir’de ayak basmadik yer, hasbihal etmedigimiz hemsehrimiz kalmasin diye gece gündüz çalismaktayiz. Tabii özellikle son 5 yilinda sehrimize çivi çakmamis bir belediyecilik anlayisinin sonucu olarak kiymetli hemsehrilerimiz son derece dertlidir. Her dokundugumuz vatandastan, her girdigimiz sokaktan anliyoruz ki Eskisehir’de degisimin vakti gelmistir. Eskisehir’de vatandasimizin dertleri açikça bellidir. Trafik çilesi, çag disi toplu tasima, güvenilmeyen içme suyu, olmayan altyapi, sosyal alan eksiklikleri, kentsel dönüsüm ve daha saymakla bitmez sorunlar ortadadir. Bu sorunlarin çözümü için adayimiz Nebi Hatipoglu ürettigimiz çareleri, projeleri vatandaslarimiza sunmaktadir. Sehrimizin mevcut sorunlarinin çözümü için gece gündüz mesai harcamasi gereken CHP milletvekillerinin ve önde gelenlerinin bir aydir gündeme getirdigimiz her çözüm önerisi için tek dile getirdikleri sözün ‘yapilamaz, edilemez’ olmasinin saskinligi içerisindeyiz. Bu vatandasa hizmet sunma yarisinda havlu atmis, varligini Eskisehir’deki mevcut statükonun devamliligina borçlu olan zihniyetin son örnegi de Ibrahim Arslan olmustur. Arslan, hatirlatmak isteriz ki biz AK Parti’yiz. Vatandasimiza bir söz verdik mi tutariz. Bu ülkedeki çocuklar bile bunu bilir. Incelemeden, uzmanlara danismadan, paydaslari ile istisare etmeden vatandasimiza bir söz de vermeyiz. Bunu en iyi sizler bilirsiniz. Biz bir umudun sözcüsü olmaya çalisiyoruz. Sizler gibi umut tacirligi yapmiyoruz. 25 yildir verdiginiz hiçbir sözü tutmamanin utanci içindesiniz. Bunun farkindayiz. Söyleyecek hiçbir sözünüz yok. Eskisehirlilere önereceginiz hiçbir projeniz yok. Sizler bütün seçimi ’olmaz, yapilamaz, edilemez’ ile geçirmeye karar vermissiniz. Ancak döneminiz bitti. Eskisehir halki Nebi Hatipoglu’nu bagrina basmistir. Onun için Eskisehir her seyin üstündedir. Hatipoglu tüm enerjisini Eskisehir’in sorunlarini çözmeye vakfetmistir. Nisan ayi içinde Eskisehir’de su fiyatlari en az yüzde 40 inecek, ögrencilerimiz aylik 50 TL karsiligi diledigi kadar toplu tasima kullanabilecek, 10 mahallemiz kentsel dönüsüme girecek. Bunlar sadece birkaç projemizdir. Daha söylemedigimiz pek çok müjdemizi kamuoyu ile paylasmak için gün sayiyoruz” dedi.

Albayrak, ayrica CHP’li Milletvekili Ibrahim Arslan’a yönelik, “Ibrahim Arslan son olarak partiniz yönetimde liyakat vurgusunu yapmayi çok sever. Eskisehir’de CHP’li belediye baskanlari ve milletvekillerinin akrabalarinin belediyelerde aldigi görevler ve kaç kisi olduklari ile ilgili de bir açiklama yapar misiniz? Mesela kendinizden ve yakin çevrenizden baslayarak” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA