Yeniden Aday Gösterilen Inegöl Belediye Baskani Taban'a Davullu Zurnali Karsilama

Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan’in, yeniden aday gösterdigi Inegöl Belediye Baskani Alper Taban, Bursa dönüsü davul zurna esliginde mesalelerle karsilandi.

Yeniden Aday Gösterilen Inegöl Belediye Baskani Taban'a Davullu Zurnali Karsilama
Inegöl Belediye Baskani Alper Taban, isminin yeniden adaylik için açiklandigi Tofas Spor Salonu’ndaki törenin ardindan Bursa dönüsü, AK Parti Ilçe Baskanligi önünde coskulu bir kalabalik tarafindan karsilandi. Soguk havaya aldirmayan yüzlerce Inegöllü, Baskan Taban’i davul zurna esliginde mesale gösterileriyle karsiladi. AK Parti ve MHP ilçe yönetimleri ile AK Parti Bursa Milletvekili Ayhan Salmanin’da katildigi törende konusan Baskan Alper Taban, “Bursa’mizda çok kiymetli Cumhurbaskanimizi agirladik. Bu tür bulusmalar sehirlere verilen önemdir. Cumhurbaskanimiza ve büyüklerimize çok tesekkür ediyoruz. Cumhur Ittifakimizin; AK Parti ve Milliyetçi Hareket Partisi’nin adayi olarak ilan edilmek sahsim ve ailem adina büyük onur verdi” dedi.



SEN BEN YOK ’BIZ’ VAR

Soguk havaya ragmen coskuyla karsilayan vatandaslara tesekkür eden Baskan Alper Taban, "Öncelikle bu soguk havada bu güzel karsilama için her birinize tesekkür ederim. Çiktigimiz bu yolda hiçbir ferdimizi mahcup etmeyecek, hiç kimsenin basini öne egdirmeyecek, canla basla çalismaya devam edecegiz. Aday adayligi sürecinde partimize basvuru yapan arkadaslarimiz oldu. Her birine tesekkür ediyorum. Elbette tüm arkadaslarimiz islerini en güzel sekilde yapacaktir. Ancak isin nasip boyutuyla Rabbim bizlere nasip etmis oldu. Bizler de bu görevlerin bir emanet oldugu bilinciyle çalismalarimizi son ana kadar bu sekilde yürütecegiz. 2019-2024 tarihine kadar yaptigimiz çalismalarda tüm fertlerimizin katkisi var. Destek veren herkesten Allah razi olsun. Bu güne kadar sen ben yok ’biz var’ diyerek tüm sehrimizle bir arada olduk. Bu birlikteligi, samimiyeti ve kucaklasmayi ayni sekilde devam ettirecegiz" diye konustu.



"EN GÜZEL VAATLERLE, EN GÜZEL BEYANLARLA HUZURLARINIZDA OLMAK ISTIYORUZ

Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan tarafindan açiklanan AK Parti seçim beyannamesinde yer alan çalismalarin Inegöl’de uygulayacaklarini ileten Baskan Alper Taban, "Her seyi hallettik ya da çözdük mü? Elbette çözmedik, eksiklerimiz vardir. Inegölümüzde son yillarda hizli büyüme trendi devam ediyor. Sanayi gücünü hizli bir sekilde ilerletmeye devam ediyor. Ülke hedeflerine katki sunmaya devam ediyor. Bizde sehrimizin gerek alt yapi gerek üst yapi faaliyetleri, sosyal donatilar noktasinda tüm eksikleri gidermek için iste gördügünüz bu kadrolarla el birligiyle çalismaya devam ediyoruz. Sayin Cumhurbaskanimizin yeni döneme dair açikladigi bir takim mottolar var. En önemlilerinden biri de dirençli sehirler basligi. 6 Subat depreminin arifesindeyiz. Afet riskleri olan bir ülkeyiz. Bundan dolayi yaptigimiz bir takim çalismalar var. Hükümetimizin, Büyüksehir Belediyemizin destekleriyle, Inegöl Belediyemizin gayretleriyle gerek sehrimizde kentsel dönüsüm noktasinda gerek daha dirençli sehirler olusturma noktasinda el birligiyle çalisacagiz. Sosyal anlamda vatandaslarimizin her birinin yaninda olacagiz. Insallah önümüzdeki süreçte öncelikli olarak bir taraftan beyanlarimizi, bir taraftan da çalisma kadromuzu kurup karsiniza çikacagiz. Insallah en güzel vaatlerle, en güzel beyanlarla huzurlarinizda olmak istiyoruz. Bugüne kadar tüm verdiginiz katki ve desteklerden dolayi çok tesekkür ederim. Dünyalari vadetmiyoruz beklide ama insan gücü, bedeni, gayreti, özveri, emegiyle yapilabilecek her seyi sizlere vadediyoruz. Cenabi Allah bizleri basta ona karsi sonrasinda da bizlere inanan, güvenen, oy veren, emanet veren sizlere karsi mahcup eylemesin diyorum. Her birinize ayri ayri tesekkür ediyorum" dedi.



CUMHURBASKANIMIZ BURSA VE INEGÖL’Ü AYRI BIR SEVIYOR

AK Parti Bursa Milletvekili Ayhan Salman, Cumhurbaskani Erdogan’in Bursa’ya ve Inegöl’e dair düsüncelerini ve isteklerini anlatti. Salman, “Cumhurbaskanimiz Türkiye’yi seviyor, gönül cografyasinin tamamini seviyor. Ama sayin Cumhurbaskanimiz Bursa’yi ayri bir seviyor. O yüzden bize Cumhurbaskanimizi yolcu ederken özellikle milletvekillerimize, il baskanimiza, Büyüksehir Belediye baskanimiza tekrar dedi ki; Bursa, AK Parti kuruldugu günden beri beni ve partimi hiç mahcup etmedi. Her zaman en büyük destegi ben Bursa’dan aldim. Bursa’yi size emanet ediyorum dedi.

Sonra da bana da döndü; Inegöl benim için çok degerli. Inegöl’ü çok seviyorum dedi.

Inegöl, Bursa’nin en önemli ilçelerinden bir tanesi dedi.

Siz de dedi Inegöl’ü, Bursa’yi hep beraber çalisacaksiniz ve her zaman oldugu gibi Inegöl en büyük destegi yine 31 Mart’ta verecek diye benden söz istedi. Ben de Inegöllü hemserilerim adina sayin Cumhurbaskanimiza söz verdim. Dedim ki efendim hiç endise etmeyin, Inegöl’ümüz sizi seviyor. Cumhur ittifaki ile el ele, gönül gönüle 31 Mart aksami en büyük oy oranini Allah’in izniyle Inegöl verecek" diye konustu.



GAYRETLE ÇALISMAYA DEVAM EDECEGIZ

Programda konusan AK Parti Ilçe Baskani Mustafa Durmus ise, "Kökleri mazide, olan bu kutlu davamizin siyasi arenadaki ismi olan AK Partimiz merkezi hükümet olarak, hem yerel yönetimler olarak siz degerli aziz milletimize hizmet etmeye devam etmektedir. Kiymetli kardeslerim 1994 ruhu dedigimiz Sayin Cumhurbaskanimizin Istanbul Büyüksehir Belediye Baskanliginda baslayan süreç ilk girdigimiz 2004 yilindaki yerel seçimlerden itibaren araliksiz bir sekilde AK Belediyecilik siz degerli vatandaslarimiza hizmet etmeye devam ediyor. Türkiye Yüzyili vizyonuyla, gerçek belediyecilik siariyla insallah çok kiymetli gönül ortagimiz dikkat ederseniz gönül ortagimiz diyoruz. Proje ortagimiz degil, gönül ortagimiz Milliyetçi Hareket partimizle beraber bugüne kadar oldugu gibi bugünden sonra da 31 Mart sabahina kadar girmedik gönül çalmadik, kapi birakmadan, sikmadik el birakmadan canla basla, gayretle çalismaya devam edecegiz ve 31 Mart sabahinda da insallah girmis oldugumuz seçimlerde bugüne kadar aldigimiz oyla tekrar eden sizlerin teveccühüyle mazhar olacagiz." seklinde konustu.



CUMHUR ITTIFAKI’NI HEM ÜLKEMIZDE HEM DE INEGÖL’DE ZAFERLE SONUÇLANDIRACAGIZ

MHP Ilçe Baskani Ugur Bayram ise söyle konustu:

"31 Mart yerel seçimlerinin Inegölümüze ve ülkemize hayirlara hayirlar getirmesini temenni ediyorum. Bu anlamda bugünden itibaren Bursa’da Alinur Aktas baskanimiz ve Inegöl’de Alper Taban baskanimiz için mücadele edecegiz. Bu anlamda Cumhurbaskanimiz Sayin Recep Tayyip Erdogan ve Genel Baskanimiz Sayin Devlet Bahçeli’nin ömürlerini feda ettigi, Cumhur Ittifaki’ni hem ülkemizde hem de Inegöl’de zaferle sonuçlandiracagiz insallah"

Konusmalarin ardindan Baskan Alper Taban ve beraberindeki heyet vatandaslarla sohbet etti. Sevgi selinin yasandigi ve destek sloganlarinin atildigi bulusma sonrasi vatandaslar Baskan Alper Taban’la hatira fotografi çektirmeyi de ihmal etmedi.
Kaynak: İHA