Hizli Ve Planli Toplantilar Daha Faydali

Türkiye Genç Is Insanlari Dernegi (TÜGIAD) üyeleri, Eskisehir’de verimsiz toplantilar yerine, TÜGIAD Eskisehir Subesinin düzenledigi hizli ve planli toplantilarin verimliligine dikkat çeken organizasyonda bulustu.

Hizli Ve Planli Toplantilar Daha Faydali
TÜGIAD Sicil Disiplin Kurulu üyeleri, Girisimcilik Komisyonu üyeleri ve çesitli subelerden katilimcilarin, Eskisehir sube üyeleri ile bir araya geldigi etkinlikte, toplanti kültürü için yeni bir adim denendi. TÜGIAD, bu organizasyon ile is dünyasinda sikça karsilasilan geleneksel uzun ve verimsiz toplantilar yerine, hizli ve planli toplantilarin verimliligine dikkat çekti. Tam saatinde baslayan ve her dakikanin planlandigi toplantida, her bir açilis konusmasi 3 dakika ile sinirliydi ve toplantiya katilanlar kendisini ve isini 1 dakikada özetleyerek anlatti. Daha sonra 1 dakika içinde de sorulara cevap vererek toplantiya katilan herkesin söz almis olmasi saglandi.

“Misafirlerimiz Izmir, Bursa, Ankara ve Istanbul’dan geldiler”

TÜGIAD Eskisehir Sube Baskani Serkan Can Zengin, organizasyon hakkinda sunlari söyledi:

“TÜGIAD Sicil Disiplin Kurulu Baskani ve üyeleri, ayni zamanda Girisimcilik Komisyonu Baskani ve üyeleri bugün Eskisehir’i ziyarete geldiler. Eskisehir’deki üyelerimiz, diger sube üyeleriyle bir araya gelip tanisma, network ve isbirligi konularinda bir organizasyon gerçeklestirdik. Buraya gelen misafirlerimiz Izmir, Bursa, Ankara ve Istanbul’dan geldiler. Umarim Eskisehir’e faydali bir organizasyon olacaktir.”

“Sorumluluklarimiz biraz daha artti”

TÜGIAD Sicil Disiplin Kurulu Baskani Burcu Serin organizasyonla alakali, “Bugün Eskisehir’deki organizasyonumuza ziyarete geldik. Burada Serkan Baskan’in davetiyle belirledigimiz bir konsept var: ‘Speed Networking’. Bu kapsamda üyelerimizle nitelikli is gelistirmeler, workshoplar ve tabii ki eglenceyi bir araya getirecegiz. TÜGIAD, Avrupa’da temsil edilen bir dernek olup bu sene baskanimiz ‘Yes for Europe’ baskani olarak seçildi. Dolayisiyla sorumluluklarimiz biraz daha artti. Bu bilinçle hem is gelistiriyoruz hem de egleniyoruz. Türkiye’nin ihracatina katki sunmaya devam ediyoruz” dedi.

“Farkli bir konseptte bir çalisma yapacagiz”

Organizasyona katilan TÜGIAD Istanbul Girisimcilik Komisyon Baskani Tarik Sönmez ise, “Bugün Eskisehir’e komisyonumuz, girisimcilik komisyonumuzla, Sicil Disiplin kurulumuzla birlikte geldik. Hem Eskisehir’i ziyaret etmeye hem de Eskisehir’deki genç is insanlariyla tanismaya ve network çalismasini yürütmeye geldik. Farkli bir konseptte bir çalisma yapacagiz. Detaylari su an paylasamam ancak içeride göreceginiz üzere herkes kendi isini en dogru ve en hizli sekilde tanitacak. Herkesin katkisiyla verimli bir etkinlik geçirecegimize inaniyorum” ifadelerine yer verdi.
Kaynak: İHA