Gölcük Belediye Baskani Ali Yildirim Sezer'den Gövde Gösterisi

AK Parti Gölcük Ilçe Baskanligi’nda düzenlenen kutlama programinda Gölcük Belediye Baskani ve yeni dönem belediye baskani adayi olan Ali Yildirim Sezer, kendisini karsilayan kalabalikla gövde gösterisi yapti.

Gölcük Belediye Baskani Ali Yildirim Sezer'den Gövde Gösterisi
AK Parti Gölcük Ilçe Baskanligi’nda belediye baskan aday tanitim toplantisi gerçeklestirildi.

Kocaeli Kongre Merkezi’nde düzenlenen AK Parti Ilçe Belediye Baskanlari Tanitim Programi sonrasinda AK Parti Gölcük Ilçe Baskanligi’nda da aday tanitim programi düzenlendi.

Programa AK Parti Kocaeli Il Baskani Sahin Talus, Gölcük Belediye Baskani ve yeni dönem baskan adayi Ali Yildirim Sezer, Ilçe Baskani Kemal Yavuz, il ve ilçe teskilati yöneticileri ile çok sayida vatandas katildi.

Coskulu bir kalabalikla ilçe baskanligi önünde mesalelerle karsilanan Baskan Sezer, “Gerçek Belediyecilik anlayisimiz, ‘Yeni Yüzyil Yeni Gölcük’ için var gücümüzle, bir günü dahi bos geçirmeden çalismaya devam edecegiz” dedi.



"Cumhur ittifakina en büyük destek Gölcük’ten gelecek"

Gölcük’te yeni yüzyil için hizmet üretmeye devam edeceklerini söyleyen Ali Yildirim Sezer, “Biz büyük ve güçlü Türkiye’yi gerçeklestirmek için yerelde çalismaya devam edecegiz. Bu yönde de irademizi yilmaksizin ortaya koyacagiz. Bunu hukuk ve ahlak çerçevesinde gerçeklestirecegiz. Bu yolda yaptigimiz çalisma ve gayretin sonunda 31 Mart aksami geldiginde daha önceki gayretlerimizin karnesi olacak. Hem Kocaeli’de hem de Gölcük’te Cumhur Ittifaki’na verilecek en büyük destek de Allah’in izniyle Gölcük’ten gelecek” seklinde konustu.



"Davasi hak olanin yardimcisi da haktir"

Daha yasanilir Gölcük için tüm gayreti göstermeye devam edeceklerini ifade eden Sezer, “Davasi hak olanin yardimcisi da haktir. Gayemiz hakkin rizasini, halkin duasini kazanmaktir. Özellikle Cumhur ittifakimizin kiymetli ortaklarina da verdikleri destek için tesekkür etmek istiyorum. Bundan sonraki asama birlik olma zamanidir. Birlikte bereket vardir. Var gücümüzle çalisarak Cumhurbaskanimiza, Cumhur Ittifakimiza Gölcük’ten en kuvvetli destegi verebilmek için gayret etmek zamanidir. Allah’in izniyle 31 Mart aksami çok daha güçlü sekilde Gölcük’ten destek verilecegine inancim tamdir. Ben özellikle bu yolda tüm hemsehrilerime ve gayret edenlere ayri ayri tesekkür ediyorum. Birlik beraberlik içerisinde Allah’in izniyle 31 Mart aksami da zaferi kazanacagimiza ve Gölcük’te hep birlikte yeni ve güzel isler gerçeklestirecegimize inancim tamdir. Iyi ki varsiniz” diye konustu.

Kaynak: İHA