Cumhur Ittifaki Sakarya'da Adaylarini Törenle Tanitti

Cumhur Ittifaki, Sakarya’nin 16 ilçe belediye baskan adayini tanitti. 7 ilçe belediyesinde degisime giden AK Parti’de yeni adaylar teskilatta cosku ile karsilandi.

Cumhur Ittifaki Sakarya'da Adaylarini Törenle Tanitti
30 Mart yerel seçimlerinde Cumhur Ittifaki’nda Sakarya’nin adaylari belli oldu. 16 ilçenin belediye baskan adaylari düzenlenen törenle tanitildi. Atatürk Spor Salonu’nda gerçeklesen aday tanitim programinda salon dolup tasti.

Program konusan AK Parti Sakarya Il Baskani Yunus Tever, "AK Parti’ye gönül verenler için, her zaman birinci öncelik; bu ülke ve bu millet için sahip oldugu degerler ve ideallerdir. AK Partili insan, her seyden önce bir hizmet insanidir. Ihtiyaç sahibi herkese gücü yettigince yardimci olur. Aç olani doyurmayi, bilmeyene ögretmeyi, mazlumu korumayi, zalimin zulmüne mani olmayi, acisi oldugunda acisini, mutlulugunda mutlulugunu paylasmayi, herkese hayir ögütte bulunmayi bir insanlik görevi olarak bilir ve geregince hareket ederek bu dogrultuda hizmet eder. Simdiye kadar daima bu bilinçle hareket ettik, dava ve yol arkadasligimiza gölge düsürmedik. Insallah bundan sonra da ayni sekilde hareket edecegiz” dedi.



"Yeniden bir destan yazacagiz insallah”

Cumhur ittifaki olarak rekor kiracaklarini aktaran Tever, "Niyet hayir, akibet hayir diyerek çiktigimiz bu kutlu yolda ayni ihlasla, askla, ayni samimiyetle yürüyecegiz. Rabbimize hamd olsun ki Recep Tayyip Erdogan gibi büyük bir dava adaminin liderliginde bu kutlu yapida tarih yazanlarla birlikte yol yürümeyi bizlere nasip etti. Bu seçimde de Cumhur Ittifaki olarak 14 Mayis ve 28 Mayis’ta oldugu gibi yine, yeniden bir destan yazacagiz insallah. Bu inanç ve kararlikla Cumhur Ittifaki olarak el ele, gönül gönüle vererek basarimizi yineleyecek, Sakarya’mizi tüm Büyüksehirler arasinda Türkiye Birincisi yapacagiz” dedi.



"Sizlerle yagmurda, karda, çamurda yorulmadan birlikte olduk”

Programda konusan Sakarya Büyüksehir Belediye Baskan Adayi Yusuf Alemdar ise, "Partimiz kuruldugu günden bu güne kadar 16 ilçemizin tamaminda sizlerle yagmurda, karda, çamurda yorulmadan, üsenmeden birlikte olduk. Nerede ve ne zaman ihtiyaç varsa sizler yanimda oldunuz. Sizlere sükranlarimi sunuyorum” diye konustu.



Cumhur Ittifaki’nin 16 ilçedeki adaylari belli oldu

AK Parti Genel Baskan Yardimcisi Ali Ihsan Yavuz, AK Parti Sakarya Il Baskani Yunus Tever, AK Parti ve bazi MHP milletvekilleri de hazir bulundugu tanitim programinda, AK Parti Sakarya Büyüksehir Belediye Baskan Adayi Yusuf Alemdar olurken, Adapazari Belediye Baskan Adayi Mutulu Isiksu, Akyazi Belediye Baskan Adayi Bilal Soykan, Arifiye Belediye Baskan Adayi Ismail Karakullukçu, Erenler Belediye Baskan Adayi Rahmi Sengül, Ferizli Belediye Baskan Adayi Ismail Gündogdu, Geyve Belediye Baskan Adayi Metin Atalay, Karapürçek Belediye Baskan Adayi Ümit Bodur, Karasu Belediye Baskan Adayi Ishak Sari, Kaynarca Belediye Baskan Adayi Mustafa Özer, Kocaali Belediye Baskan Adayi Turan Yüzücü, Pamukova Belediye Baskan Adayi Fatih Akin, Sapanca Belediye Baskan Adayi Recayi Çapoglu, Serdivan Belediye Baskan Adayi Osman Çelik, Sögütlü Belediye Baskan Adayi Selçuk Kurt, Hendek Belediye Baskan Adayi Turgut Babaoglu, Tarakli Belediye Baskan Adayi Ibrahim Pilavci oldu.
Kaynak: İHA