Çorum Kizilay Türkiye Birincisi Oldu

Çorum Kizilay Kadin Teskilati, yaptigi çalismalarla Türkiye birincisi oldu.

Çorum Kizilay Türkiye Birincisi Oldu
2023 yili Aralik ayinda yapilan degerlendirmelerde olan Çorum Kadin Teskilati gönüllülerine, Kizilay yönetim kurulu tarafindan plaket takdim verildi.

Çorum Kizilay Il Merkez Baskanligindan yapilan açiklamaya göre Çorum Kadin Teskilati yapmis olduklari faaliyet sayisina göre Türkiye birincisi oldu. Her zaman ihtiyaç sahiplerinin yaninda olan Kizilay Çorum’da oldukça etkin faaliyetler yürütüyor. Kizilay ihtiyaç sahiplerine nakdi destegin yaninda gida, kiyafet, konserve et, sebze, sevgi bohçasi gibi ayni destekler sagliyor. 2023 verilerine göre 33 bin 231 adet kiyafet, 28 adet sevgi bohçasi, 169 gida kolisi, 3 bin 317 adet konserve et, 787 kilo sebze dagitimi yapan Çorum Kizilay Il Baskanligi 2023 yilinda bin 787 aile olmak üzere toplamda 6 bin 528 kisiye çesitli yardimlarda bulundu. Ayrica Kizilay Çorum Il Baskanligi tarafindan 2023 yilinda 3 bin 321 kisiye 3 milyon 336 bin TL nakdi destek saglandi.

Kizilay Kadin Teskilati baskani Fatma Pasaoglu, bugüne kadar oldugu gibi bundan sonra da Çorum’da yasayan ihtiyaç sahiplerinin her zaman yaninda olmaya devam edeceklerini söyledi.

Kaynak: İHA