Motosiklettekileri Yola Firlatan Kaza Kamerada

Antalya’nin Manavgat ilçesinde motosiklet ile otomobilin çarpismasi sonucu meydana gelen kazada motosiklet sürücüsü ve motosiklette yolcu olarak bulunan 1 kisi yaralandi. Kaza ani güvenlik kameralarina yansirken, bölge esnafindan bir vatandas, kavsakta kazasiz gün geçmedigine dikkat çekerek kavsaga önlem alinmasi gerektigini söyledi.

Motosiklettekileri Yola Firlatan Kaza Kamerada
Kaza, Asagi Hisar Mahallesi Hükümet Caddesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, seyir halindeki Can Dogangün’ün kullandigi 07 BKK 746 plakali motosiklet, Sefa Geçit’in kullandigi 33 AON 372 plakali otomobille çarpisti. Güvenlik kamerasina saniye saniyesine yansiyan kazada, motosiklet sürücüsü Can Dogangün ve çarpmanin siddetiyle otomobilin üzerinden kaldirima firlayan motosikletteki yolcu Ibrahim Kaymaz yaralandi.

Yaralilarin yardimina ilk olarak çevredeki esnaf ve yoldan geçen vatandaslar kostu. Yaralilar, 112 Saglik ekiplerinin olay yerindeki müdahalesinin ardindan ambulansla hastaneye kaldirildi.

“Acil önlem alinsin”

Kazanin meydana geldigi kavsakta is yeri bulunan bir vatandas, kavsakta kazasiz günün geçmedigine dikkat çekerek, “Bu kadar kaza meydana gelmesine ragmen bu kavsakta önlem alinmasi için illaki birilerinin ölmesi mi bekleniyor? Buraya acilen önlem alinmalidir” diye konustu.

Kaynak: İHA