Kütahya'da Orman Isletme Müdür Yardimcilari Ve Isletme Seflerine Egitim

Kütahya Orman Bölge Müdürlügüne bagli Isletme Müdürlüklerinin Amenajman Planlarinin 2025 ve 2026 yillarini kapsayacak sekilde uygulama raporlarinin düzenlenmesi için Orman Idaresi Planlama Dairesi Baskanliginca görevlendirilen Amenajman Rehberlik ve Denetim Basmühendisleri tarafindan Orman Isletme Müdür Yardimcilari ve Isletme Seflerine egitim verildigi bildirildi.

Kütahya'da Orman Isletme Müdür Yardimcilari Ve Isletme Seflerine Egitim
Konuyla ilgili Orman Bölge Müdürlügünden yapilan açiklamada,” Ormanlarimizi Isletilmesi ve gelistirilmesi plan çalismalarinin ürünüdür. Planlarin uygulanabilir sekilde yapilmasi önem arz etmektedir. Bu çerçevede Kütahya Orman Bölge Müdürlügüne bagli Isletme Müdürlüklerinin Amenajman Planlarinin plan uygulama süreleri 2024 yili sonunda bitmekte olup, 2025 ve 2026 yillarini kapsayacak sekilde uygulama raporlarinin düzenlenmesi için Orman Idaresi Planlama Dairesi Baskanliginca görevlendirilen Amenajman Rehberlik ve Denetim Basmühendisleri Enver Düzgün ve Mustafa Elmas tarafindan Orman Isletme Müdür Yardimcilari ve Isletme Seflerine egitim verildi.

Kütahya Orman Bölge Müdür Yardimcisi Mustafa Arpaci ve Orman Idaresi ve Planlama Sube Müdürü Ali Riza Erdem’in de hazir bulundugu egitimde, aktarilan konular üzerinden fikir alisverisinde bulunuldu” ifadelerine yer verildi.

Kaynak: İHA