Izmir'de Saklandigi Bazanin Içinde Yakalanan Katil Yegen Tutuklandi

Izmir’in Karabaglar ilçesinde pazarda balikçilik yapan akrabalar arasinda çikan kavgada, amcasini tabancayla öldüren, oglunu da bacaklarindan vurduktan sonra kayiplara karisan ve saklandigi evde yatak odasindaki bazanin içinde yakalanan katil yegen tutuklandi.

Izmir'de Saklandigi Bazanin Içinde Yakalanan Katil Yegen Tutuklandi
Olay, 16 Subat 2024 Cuma günü saat 22.20 siralarinda Karabaglar ilçesine bagli 3896 Sokakta meydana gelmisti. Pazarda balik satan akrabalar arasinda müsteri kapma nedeniyle kavga çikmis, tartismanin daha sonrasinda M.S. (24), yaninda getirdigi tabancayla Sertif Sasi’yi (60) öldürmüs, oglu E.S. (42)’yi de bacaklarindan yaralamisti.

Saklandigi bazanin içinde yakalandi, çikarildigi mahkemece tutuklandi

Olayin ardindan Asayis Sube Müdürlügü Cinayet Büro Amirligi ekipleri, firar eden sahsin yakalanmasi için çalisma baslatti. Cinayet Büro ekipleri, 60 kamera gözünden yaklasik 500 saatlik çalisma yaparak, süphelinin Torbali ilçesindeki bir köy evinde saklandigini belirledi. Hemen operasyon yapan ekipler, katil zanlisini saklandigi yatak odasindaki bazanin içinde yakaladi. Amca katili yegen, emniyetteki islemlerinin ardindan çikarildigi mahkemece tutuklandi.
Kaynak: İHA