Çocuklar Senlikte 'Rafadan Tayfa Müzikali' Ile Doyasiya Eglendi

İçel Erdemli düzenlenen senlikte Rafadan Tayfa Müzikaliyle bulusan binlerce çocuk unutulmaz bir gün yasadi.

Çocuklar Senlikte 'Rafadan Tayfa Müzikali' Ile Doyasiya Eglendi
Erdemli Belediyesi tarafindan Dr. Devlet Bahçeli meydaninda ’Çocuk Senligi’ düzenlendi.

Senlige katilan çocuklar kendileri için hazirlanan yüz boyama etkinliklerinden çocuk ritim gruplarina, halk oyunlarindan, sisme oyun parkurlarina varincaya kadar birçok aktiviteyle eglendi. Senlikte ’Rafadan Tayfa Müzikali’de yer alarak çocuklarin nesesine nese katti.

Gelecegin teminati çocuklar için gayret ettiklerini belirten Erdemli Belediye Baskani Mükerrem Tollu, “ Su anda Rafadan Tayfa ekibi burada. Yine halk oyunu ekibimiz var. Birçok sanatsal faaliyetler var. Gençlerimizi kültürle, sanatla, eglenceyle bulusturacagiz insallah. Güzel bir etkinlik” diye konustu.

Etkinlige katilan Cumhur Ittifaki İçel Büyüksehir Belediye Baskan Adayi Serdar Soydan da, “Çocuklarimiz Cumhuriyetimizin, ülkemizin yarinlari. Bugün yavrularimizla bir aradayiz. Onlari bu sekilde eglenirken mutlu görmek, bizleri ziyadesiyle mutlu hissettiriyor, gururlu hissettiriyor. Ben de bugün ailemle birlikte geldim, çocuklarimla birlikte hem biraz vakit geçirme eglenme firsati buldum. Hem de Erdemlili hemsehrilerimizle bir araya gelme firsati bulduk. ” diye konustu.

Senlige geldigi için mutlu oldugunu aktaran çocuklardan Ecem Çapa da “ Ben buraya geldigim için çok mutluyum” diye konustu.

Rafadan Tayfa’yi görecegi için çok mutlu oldugunu ifade eden Mert Yilmaz, “ Ben en çok Hayri’yi seviyorum. Çünkü o en komik karakter ben de komik karakterleri çok severim” seklinde konustu.

Senligi çok begendigini dile getiren Feyza Ersin de “ Buraya geldigim için çok mutluyum. Rafadan Tayfa için geldik” ifadelerini kullandi.

Çocuklari mutlu oldugu için kendisinin de mutlu oldugunu vurgulayan Zeynep Yavuz, “ Çok mutluyuz, çocugum Rafadan Tayfa’yi çok izliyor. Karakterlerini çok seviyor, onun için degisik bir alan suan” diye kaydetti.

Kaynak: İHA