Baskan Demirtas Açiklamasi 'Tüm Olumsuzluklara Ragmen 5 Yila Çok Sey Sigdirdik'

Ilkadim Belediye Baskani Necattin Demirtas, ”Bir iste ne kadar zaman geçirdiginiz degil, o zamani nelerle ve nasil doldurdugunuz önemlidir. Sükürler olsun ki biz bu 5 yila çok sey sigdirdik" dedi.

Baskan Demirtas Açiklamasi 'Tüm Olumsuzluklara Ragmen 5 Yila Çok Sey Sigdirdik'
Sehrin kültürel zenginlikleri olan hemseri derneklerine yönelik ziyaretlerine Tonyalilar Yardimlasma Dernegi ile devam eden Ilkadim Belediye Baskani Necattin Demirtas burada yaptigi konusmada 5 yilda yaptigi projelerden bahsetti. Demirtas, "Sosyal belediyecilik alaninda da örnek hizmetler verdik, vermeye devam ediyoruz. Ataocagi, Sefkat Evi, Refakatçi Evi, Mahalle Kres ve Kültür Evi, Getir Atigini Al Harçligini, Deden Toruna Egitim destegi ile yasanmis eksiklerinin hemserilerimize hissettirmiyoruz" diye konustu.



“Pandemi dahil tüm olumsuzluklara ragmen hizmet üretmeye devam ettik”

Bundan yaklasik 5 yil önce, vatandaslarin teveccühüyle is basina geldiklerine söyleyen Baskan Demirtas, "Hemsehrilerimizin hayir dualarindan aldigimiz güçle görevi devraldigimiz günden bugüne kadar Ilkadim için gece gündüz demeden, yilmadan yorulmadan, canla basla çalistik, çabaladik. Tüm amacimiz ilçemizin ihtiyaçlarini en hizli sekilde çözüme kavusturmak, yeni hizmetler, yeni projeler üretmekti. Tabii bu 5 yillik süre içerisinde hem küresel anlamda hem de ülke olarak çesitli badireler atlattik. Bunlarin basinda tüm dünyayi etkisi altina alan pandemi süreci geliyor. Ardindan 6 Subat depremi. 2 yil boyunca hepimizin hayatini etkileyen pandemi döneminde evlerimize kapandik, yakinlarimizi kaybettik, birlikte üzüldük, birlikte mücadele verdik. Tüm bunlar geride kaldi derken belki de sadece Türkiye’de degil tüm dünyada yüzyilin afeti olan 6 Subat depremlerini yasadik. Bu depremlerden 11 ilimiz etkilendi ve basta Kahramanmaras ve Hatay olmak üzere adeta sehirlerimiz yok oldu. Yasanan deprem afetiyle birlikte bütün Türkiye gibi Ilkadim olarak biz de hem belediyelerimizle hem sivil toplum örgütlerimizle hem de gönüllülerimizle adeta bir seferberlik halinde deprem bölgesinde üzerimize düsen görevi en iyi sekilde yerine getirdik. Küresel anlamda ve ülke olarak bu zorlu süreçlerden geçerken; ayni zamanda belediyecilik hizmetlerini en iyi sekilde sürdürmeye, yatirimlarimiza hiz kesmeden devam etmeye, hemserilerimize en iyi hizmeti verebilmek için tüm gücümüzle çalismaya gayret gösterdik. Elestiri yapanlara en güzel örnegi ise ilçede yükselen projelerimiz” seklinde konustu.

Kaynak: İHA