Arkadasinin Kafasini Kesip Sokaga Atan Süpheli Açiklamasi 'Balta Ile Kafasini Kopardim, Kafayi Sokaga Dogru Firlattim'

Zeytinburnu’nda arkadasinin kafasini keserek sokaga atan süphelinin adliyede verdigi ifade ortaya çikti. Süpheli Yousef S. ifadesinde “Israil ve Filistin olaylarinda Muhammed Israil’i tuttugu için ve bana göre hainlik yaptigi için ona kizgindim. Balta ile kafasini kopardim. Çatiya çiktim ve önce kafayi sokaga dogru firlattim, daha sonra elimdeki baltayla ben de asagiya atladim” dedi.

Zeytinburnu Seyitnizam Mahallesi’nde 23 Ocak günü meydana gelen olayda yabanci uyruklu 2 ev arkadasi arasinda çikan tartisma cinayetle sonuçlanmisti. Yousef S. ev arkadasi Muhammed El Uzael’i biçakla öldürdükten sonra balta ile kafasini keserek sokaga atmisti. Yousef S. ardindan intihar girisiminde bulunarak 5. kattan asagi atlamisti. Hastanede tedavi gören Yousef S. geçtigimiz günlerde adliyeye getirilerek ifade verdi.

“Filistin’e hainlik yapiyordu”

Süpheli ifadesinde Filistinli oldugunu söyleyerek “Türkiye’ye dört yil önce geldim. Olayin oldugu evde dört kisi kalmaktaydik. Bizim maktul Muhammed ile aramizda eski bir mesele vardi oldukça karisik bir durumdu. Israil ve Filistin olaylarinda Muhammed Israil’i tuttugu için ve bana göre hainlik yaptigi için ona kizgindim. Filistin’e hainlik yapiyordu” dedi.

“Kafayi sokaga dogru firlattim, daha sonra elimdeki baltayla ben de asagiya atladim”

Olay günü sabah erken saatlerde yalniz kaldiklarini söyleyen süpheli “Anlattigim konu açildi. Bunun üzerine ben Muhammed’e biçakla vurdum. Boynuna vurdum çünkü Allah beni görevlendirdi. Muhammed yere düstü. Yere düstükten sonra balta ile kafasini kopardim. Evde küçük bir biçak ve balta vardi. Ben bunlari kullandim. Kafasi koptu, daha sonra o kafayi alarak pencereden sokaga firlattim. Daha dogrusu koparttigim kafa ile birlikte çatiya çiktim ve önce kafayi sokaga dogru firlattim, daha sonra elimdeki baltayla ben de asagiya atladim, intihar ettim. Benim kendimi asagiya attigim yer besinci kattir ancak ölmedim. Hastanede tedavi gördüm. Bildigim kadariyla Türkiye’de oldugum bir süre içerisinde cinnet geçirdigim için bir hastanede tedavi oldum. Ancak simdi iyiyim. Benim olayla ilgili söyleyeceklerim bundan ibarettir. Yaptigim olaydan dolayi çok pismanim. Bu olay yüzünden ömrüm gidecek” seklinde ifade verdi.
Kaynak: İHA