Alanya'da Feci Kaza Açiklamasi 1 Ölü, 1 Agir Yarali

Antalya’nin Alanya ilçesinde motosikletin, yolun karsisina geçmeye çalisan kadina çarpmasi sonucu meydana gelen kazada bir kisi hayatini kaybetti. Kazada yaralanan motosiklet sürücüsünün ise hastanede tedavisinin devam ettigi ögrenildi.

Alanya'da Feci Kaza Açiklamasi 1 Ölü, 1 Agir Yarali
Kaza, saat 19.30 siralarinda Kizlar Pinari Mahallesi Zamanoglu Caddesi’nde meydana geldi. Iddiaya göre, Kiymet Akyol (61) isimli kadina, refüjdeki kirik tellerin arasindan karsiya geçtigi sirada, Antalya istikametine seyir halinde olan A. T. (20) idaresindeki 35 BUL 281 plakali motosiklet çarpti. Çarpmanin etkisiyle yaklasik 4 metre sürüklenen Kiymet Akyol ve motosiklet sürücüsü A. T. agir yaralandi. Ihbar üzerine olay yerine 112 Acil Saglik ve polis ekipleri sevk edildi. Ekipler yaptiklari incelemede Kiymet Akyol isimli kadinin kaza yerinde hayatini kaybettigini belirledi. Yarali motosiklet sürücüsü A. T.’nin ise agir yarali olarak hastaneye kaldirildigi ögrenildi. Kaza yerine gelen olay yeri inceleme ekipleri seritle bölgeyi güvenlik çemberine alirken, cadde kenarindaki vatandaslar merakli bakislarla ekiplerin çalismalarini inceledi. Kazada hayatini kaybeden Kiymet Akyol’un yakinlari ise büyük üzüntü yasadi. Kaza yerinde hayatini kaybeden vatandasin cesedi cenaze aracina alinarak Alanya Belediyesi morguna kaldirildi. Kazayla ilgili inceleme baslatildi.

“Burada çok can gitti”

Kazanin oldugu bölgede oturdugu belirten Ali Akilli isimli vatandas, söz konusu caddede alt geçitlerin oldugunu ancak vatandaslarin korktuklari için kullanmadiklarini ifade ederek, "Burada bizim komsumuz da vefat etmisti. Motosikletin çarptigi komsumuzdu, vefat etti. Yol ortasindaki telleri ben kaç defa kapattirdim. Kapattirmama ragmen devamli açiliyor. Burada çok can gitti. Buranin çaresine bakilmasini istiyoruz artik. Mahalle sakini olarak bu isten biktik. 400 metre ilerde hemen alt geçit var. Fakat yetkililerden buraya üst geçit yapilmasini rica ediyoruz” diye konustu.

Kaynak: İHA