AK Parti IBB Baskan Adayi Kurum, Besiktas'ta Vatandaslar Tarafindan Ilgiyle Karsilandi

Cumhur Ittifaki’nin IBB Baskan Adayi Murat Kurum, Besiktas Ortaköy Mahallesi esnafini ziyaret etti. Ziyaretleri sirasinda ilgiyle karsilanan Kurum, vatandaslarla sohbet edip hatira fotografi çektirdi.

AK Parti IBB Baskan Adayi Kurum, Besiktas'ta Vatandaslar Tarafindan Ilgiyle Karsilandi
AK Parti Istanbul Büyüksehir Belediye (IBB) Baskan Adayi Murat Kurum, Besiktas’ta Ortaköy Mahallesi esnafini ziyaret etti. Ziyaretleri sirasinda Kurum’a Istanbul Milletvekili Derya Ayaydin, Cumhur Ittifaki Besiktas Belediye Baskan Adayi Serkan Toper ve beraberindeki heyet eslik etti. Ortaköy esnafi Kurum’u “En büyük baskan bizim baskan’’, "Bu isi bir tek siz yaparsiniz, baska kimse yapmaz”, “Istanbul muradina erecek” sözleriyle ve alkislarla karsiladi.

Ozan Nihat isimli sanatçinin Murat Kurum için yazdigi “Baskanim geldi buraya, aramizda Murat Kurum. Hos geldin Besiktas’a, ayagin degmesin tasa. Selam verdin esnaf kardese, aramizda Murat Kurum” seklindeki dörtlüge çevredekiler alkislarla eslik etti. Vatandaslar, simdiye kadar kimsenin ziyaretlerine gelmedigini belirterek, Kurum’a tesekkür etti. Bir esnaf ise Kurum’a “Murat Kurum gelecek, Istanbul rahata kavusacak” diyerek destegini belirtti.

Emre Firat isimli vatandas kendi yazip söyledigi “Istanbul’un Muradi” isimli sarkiyi Murat Kurum’a dinletti. Kurum, sarkiyi begendigini söyleyerek, çalismalarinda kullanacagini ifade etti.

Bakanlik döneminde yaptigi hizmetlerden dolayi Kurum’a tesekkür eden bir baska esnaf ise, “Agri’da millet bahçesine gittim. Gerçekten çok güzel. Orada yapilan konutlarda yasamak isterdim. Isimiz burada oldugu için Istanbul’dayiz ama çok begendim” diyerek memnuniyetini dile getirdi.

Ziyaretleri sirasinda ilgi gören Kurum, vatandaslarla sohbet edip hatira fotografi çektirdi. AK Parti ve MHP’nin seçim stantlarini da ziyaret Kurum, parti üyeleriyle sohbet ettikten sonra alandan ayrildi.
Kaynak: İHA