Kadiköy'de Önlem Alinmayan Insaat Alani Tehlike Saçiyor

Kadiköy’de okul çevresinde bulunan ve gün içerisinde vatandaslarin kullandigi sokaktaki insaat alaninin çevresi kapatilmadan ve önlem alinmadan yapilan çalismalar veliler tarafindan tepki çekiyor.

Kadiköy'de Önlem Alinmayan Insaat Alani Tehlike Saçiyor


Istanbul’da Kadiköy ilçesi, Caddebostan Mahallesinde özel bir insaat sirketinin yürüttügü ve insaat çalismalarinin devam ettigi alanda, kazi yapilan alanin çevresinin kapatilmadigi ve önlem alinmadigi iddia edildi. Özellikle insaat alaninin okul çevresinde olmasi nedeniyle veliler tarafindan önlem alinmamasi tepkiye neden oldu. Vatandaslar, gün içerisinde özellikle ögrencilerin siklikla kullandigi bu sokak üzerinde insaat alaninda çalismalarin önlem alinarak yapilmasini istiyor.

"Herkes için tehlike saçiyor"

Durumdan sikayetçi olan Ekrem Özsoy, "Hemen burada anaokulu ve ileride de ilkokul ve lisenin arasinda kaliyor. Sadece çocuklar için degil herkes için tehlike saçiyor. Karanlikta birisi düsebilir. Insaat alanina giris çikis ve sadece oraya bir bant çekmisler. Bir rüzgarda gidecek bir sey, keske daha ciddi önlemler alinsa" diye konustu.

Kaynak: İHA