Fethiye'de Cep Telefonu Bataryasi Bomba Gibi Patladi

Mugla’nin Fethiye’de ilçesinde isyerinde cep telefonu bataryasinin patlama ani güvenlik kamerasinca kaydedilirken, olay aninda çalisanlar kisa süreli panik yasadi.

Fethiye'de Cep Telefonu Bataryasi Bomba Gibi Patladi
Edinilen bilgiye göre, yerel bir televizyon kanalinda çalisan Sertaç Bayraktar isyerinde telefonunu sarja takmak istedi. Ilk denemesinde telefonun sarj olmadigini gören Bayraktar, telefonu sarj etmeye çalisirken batarya bir anda patlayarak alev aldi. Bayraktar, alevler ve dumanlar içinde kalan telefonu yere firlatarak üzerine su döktü. Olay sirasinda isyerinde kisa süreli panik yasandi. Telefonda hasar meydana gelirken, Bayraktar’in elinde hafif derecede yanik olustu. Olay ani, isyerinin güvenlik kameralarinca kaydedildi.

“Büyük tehlike atlattim”

Bayraktar, olayin nasil yasandigini anlatarak, “Telefonu sarja takmak istedim. Sarj olmadi. Sorunu çözmek için ugrasirken, telefon bir anda patladi. Telefondan alev ve dumanlar çikinca bende yere attim. Kimse sarjda telefon oynamasin. Büyük bir tehlike atlattim. Vatandaslar telefonda sorun yasadiginda en yakin teknik servise basvursun” diye konustu.

Kaynak: İHA