BBP Gemlik Belediye Baskan Adayi Han, Ak Parti Adayi Yilmaz Lehine Çekildi

Büyük Birlik Partisi Gemlik Belediye Baskan adayi Oguz Han, Cumhur Ittifaki Gemlik Belediye Baskan Adayi Refik Yilmaz lehine adayliktan çekildigini açikladi.

BBP Gemlik Belediye Baskan Adayi Han, Ak Parti Adayi Yilmaz Lehine Çekildi
AK Parti ve MHP birlikteligine Büyük Birlik Partisi de katildi.

Cumhur Ittifaki Gemlik Belediye Baskan Adayi Refik Yilmaz’a olan destek artiyor. BBP Gemlik Belediye Baskan Adayi Oguz Han, Cumhur ittifaki Gemlik Belediye Baskan Adayi Refik Yilmaz lehine adayliktan çekildigini açikladi.

AK Parti Gemlik Ilçe Baskani Mehmet Tasar, BBP’nin seçimlerde Cumhur ittifakina katilmasi üzerine, "Cumhur ittifakimizin kiymetli paydaslarindan BBP’nin Ilçe Baskani Oguz Han’in yanimizda olmasi gücümüze güç katacaktir. Kalbi Gemlik’e hizmet için atan herkesi bu ittifak içinde yürümeye davet ediyoruz" seklinde konustu.

Cumhur ittifaki Gemlik Belediye Baskan Adayi Avukat Refik Yilmaz da alinan karardan duydugu memnuniyeti ifade ederek, "Oguz Han ile ilçe belediye meclisinde Ak Parti, MHP ve BBP bilesenleri olarak Gemlik’in yeniden hizmetlere kavusmasini isteyen partili partisiz tüm vatandaslarimizla birlikte yeniden Gemlik için birlikte çalisacagiz" dedi.

BBP Gemlik Belediye Baskan adayi Oguz Han ise, "Cumhur Ittifaki ile birlikte Gemlik’te rekor oyla Gemlik Belediyesini yeniden geri alacagiz. Biz bugüne kadar Türk siyasetinde de ittifak içinde de hep yapici olduk. Parti çikarini öncelemedik. Devletin, ülkenin çikarlarini önceledik. 31 Mart’ta yapilacak seçimlerde de Gemlik’in tekrar bir 5 yil daha fetret devri yasamamasi için, güzel ilçemizin yeniden hizmetlere kavusabilmesi için Refik Yilmaz’in lehine adayliktan çekiliyorum. Gemlik’te Yilmaz’a olan teveccühü görüyor ve kendisinin seçimi açik ara kazanacagina inaniyoruz. Böylesi güzel bir hizmet yürüyüsünde Cumhur ittifaki bilesenleriyle birlikte yürümemekten gurur duyuyoruz" diye konustu.

Kaynak: İHA