Evinin Önünde Tabancayla Vuruldu, 6 Aylik Hamile Esi Sopayla Darp Edildi

Kocaeli’nin Gebze ilçesinde evinin önünde tabancali saldiriya ugrayan sahis ve sopayla feci sekilde darp edilen 6 aylik hamile esi yaralandi. Polis ekiplerince çikan kavga dagitilirken, arbedede yaralanan saldirgan ile kizi da hastaneye kaldirildi.

Evinin Önünde Tabancayla Vuruldu, 6 Aylik Hamile Esi Sopayla Darp Edildi
Olay, saat 18.15 siralarinda Mevlana Mahallesi Muammer Aksoy Caddesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, evinin önündeki bankta oturan E.Ç. kendine çay getiren 6 aylik hamile esi C.Ç. ile dehseti yasadi. Kosarak gelen Y.D. bilinmeyen bir sebeple yanindaki tabancasini çikartarak E.Ç’ye bir sarjör mermi sikti. Mermilerin bacak ve karnina isabet ettigi E.Ç. kanlar içinde yere yigildi. Tabaca sesleri duyan Y.D.’nin kizi N.D. ile S.A. ve S.A isimli iki akrabasi bölgeye geldi. S.A. ile S.A., C.Ç.’yi yerde sopayla ve tekmeleyerek feci sekilde darp etti. Çikan arbedede Y.D. ile kizi N.D. aldigi darbelerle yaralandi.

112 Acil Çagri Merkezine ihbarda bulunulmasi üzerine adrese çok sayida polis, çevik kuvvet ve saglik ekibi sevk edildi. Polis ekiplerinin müdahalesiyle kavga dagitildi. Saglik ekiplerince ilk müdahalesi yapilan E.Ç., 6 aylik hamile esi C.Ç., Y.D. ve kizi N.D. çevre hastanelere götürüldü. S.A. ve S.A. ise polis ekiplerince gözaltina alindi. E.Ç.’nin saglik durumunun ciddiyetini korudugu bildirildi

Öte yandan, 14 Temmuz 2023 tarihinde Darica Millet Bahçesi Plaji’nda meydana gelen olayda Y.D.’nin 13 yasindaki oglu Özgür Mert D. iki arkadaslariyla serinlemek için girdigi denizde bogularak hayatini kaybetmisti. Olaydan, 10 gün sonra ise Y.D.’nin yakinlari Özgür Mert’in kiyida kalan kiyafetlerini yaktigi ve çocugunu da alarak sehir disina çikmaya çalistigini iddia ettikleri bir kisinin evine tas, sopa ve av tüfegiyle saldirmisti. Saldirida 1 kisi hafif sekilde yaralanmisti.

Polis olayla genis çapli inceleme baslatti. Olaylarin birbiriyle olan iliskisi ekiplerin çalismalari neticesinde belli olacak.
Kaynak: İHA