Disisleri Bakani Fidan, Alman Federal Meclis Baskan Yardimcisi Özoguz Ile Görüstü

Disisleri Bakani Hakan Fidan, Almanya’nin Münih kentinde Sosyal Demokrat Parti’nin (SPD) Alman Federal Meclisi milletvekillerinden Meclis Baskan Yardimcisi Aydan Özoguz ve SPD Grubu Dis Politika Sözcüsü Nils Schmid ile bir araya geldi.

Disisleri Bakani Fidan, Alman Federal Meclis Baskan Yardimcisi Özoguz Ile Görüstü
Disisleri Bakani Hakan Fidan, 60. Münih Güvenlik Konferansi’na katilmak üzere bulundugu Almanya’da yogun diplomasi trafigini sürdürüyor. Fidan, Münih’te Sosyal Demokrat Parti’nin (SPD) Alman Federal Meclisi milletvekillerinden Meclis Baskan Yardimcisi Aydan Özoguz ve SPD Grubu Dis Politika Sözcüsü Nils Schmid ile görüstü.

Disisleri Bakani Fidan, bugün erken saatlerde, Karadag Cumhurbaskani Jakov Milatovic, Kosova Disisleri Bakani Donika Gervalla-Schwarz, Karadag Disisleri Bakani Filip Ivanovic, Izlanda Disisleri Bakani Bjarni Benediktsson, Italya Basbakan Yardimcisi ve Disisleri Bakani Antonio Tajani, Uluslararasi Ceza Mahkemesi (UCM) Savcisi Karim Ahmad Khan, Almanya Disisleri Bakani Annalena Baerbock, Ukrayna Devlet Baskanligi Ofisi Baskani Andriy Yermak ile bir araya gelmisti.
Kaynak: İHA