AK Parti Arnavutköy Belediye Baskan Adayi Mustafa Candaroglu Projelerini Tanitti

AK Parti Arnavutköy Belediye Baskan Adayi Mustafa Candaroglu, Nuri Pakdil Kültür Merkezi’nde projelerini tanitti. Programda konusan Arnavutköy Belediye Baskani Ahmet Hasim Baltaci, "Sizlerle geçirdigim günler hayatimin en güzel günleri olarak kalacaktir” diyerek partililer ve vatandaslara veda etti.

AK Parti Arnavutköy Belediye Baskan Adayi Mustafa Candaroglu Projelerini Tanitti
Arnavutköy Nuri Pakdil Kültür Merkezi’nde AK Parti Arnavutköy Belediye Baskan Adayi Mustafa Candaroglu’nun vizyon projelerinin tanitildigi bir lansman düzenlendi.

Programa Tarim ve Orman Bakani Ibrahim Yumakli, AK Parti Istanbul milletvekilleri, partililer ve çok sayida vatandas katildi.

Programda tanitilan projeler takdir toplarken, Arnavutköy Belediye Baskani Ahmet Hasim Baltaci da veda konusmasi yapti.

“Sizlerle geçirdigim günler hayatimin en güzel günleri olarak kalacaktir”

Arnavutköy’e üç dönem belediye baskanligi yapan Ahmet Hasim Baltaci, programda beraber yol yürüdügü partililere ve vatandaslara veda etti. Baltaci, “Ilçemizde güzel seyler oldu, ben buna inaniyorum. Ilk baskan oldugum dönemi hatirliyorum. Ilk geldigimizde ihtiyaç olan seylerle su anki ihtiyaçlar birbirine yanasmiyor bile. Bir mesafe kat ettik, bir noktaya geldik. Adayimiz Mustafa kardesime basarilar diliyorum. Her daim yaninda olacagim ve tecrübelerimi paylasacagim. Gönlüm çok rahat basarili bir sekilde ilçemizin ileriye tasinacagi konusunda süphem yok. Girdigim her seçimde bana destek olan ve oy oraniyla bizi uygun gören kiymetli hemserilerimin bana verdigi destekle birlikte elde ettigimiz basarinin gerçek sahipleri sizlere minnettarim. Her zaman sizlerle olmanin onurunu tasiyacagim. Bana yol arkadasligi yapan tüm kardeslerime tesekkür ediyorum. Arnavutköy’de kadim bir kültür var. Teskilat ve belediye çalismalari hep ahenk içinde yürümüs ve birbirimize destek olmusuzdur. Sizlerle geçirdigim günler hayatimin en güzel günleri olarak kalacaktir. Ihtiyaç duyulan her zaman yaninizda ve yakinizda olacagim” ifadelerini kullandi.

Programda konusan AK Parti Arnavutköy Belediye Baskan Adayi Mustafa Candaroglu ise, “Yeni Arnavutköy mottosuyla çiktigimiz bu yolda birazdan yeni projelerimizi anlatacagiz. Arnavutköylü hemserilerimizden aldigimiz güçle hazirladigimiz projeleri birazdan izleyecegiz” seklinde konustu.

Kaynak: İHA