Güngören'de Binada Çikan Yanginda Mahsur Kalan 4 Kisi Kurtarildi

Güngören’de 4 katli binanin ikinci katinda çikan yanginda mahsur kalan 4 vatandas itfaiye ekiplerince kurtarilirken, bir kisi yanma tehlikesi geçirdi.

Güngören'de Binada Çikan Yanginda Mahsur Kalan 4 Kisi Kurtarildi
Olay, saat 20.15 siralarinda Maresal Çakmak Mahallesi Sinasi sokak üzerinde meydana geldi. Iddiaya göre 4 katli binanin ikinci katinda henüz bilinmeyen bir nedenle yangin çikti. Yangini gören vatandaslarin ihbari üzerine itfaiye, polis ve saglik ekipleri sevk edildi. Binada yasayan vatandaslar disari çikarken mahsur kalan 4 bina sakini itfaiye ekiplerince kurtarildi. Yangin itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile söndürüldü. 3 kisi dumandan etkilenirken bir kisi ise yanma tehlikesi geçirdi, ev ise kullanilamaz hale geldi.

Yangin ile ilgili konusan apartman sakini Ayhan Hosgör, “Biz evde oturuyorduk. Üst kattan gürültü ve çiglik sesleri geldi. Kavga çikti sandim. Kapiyi açtiktan sonra apartmani duman içinde gördüm. Biz de asagi indik. Yalniz kalan yasli bir amca oturuyor. Yaninda da ona bakan genç bir kadin var. O kadin bagirmisti. Onlari biz disari çikardik. Evi yanan komsunun üst katindakileri itfaiye çikarildi. Dumandan zehirlenme tehlikesi yasamislar. Ambulans geldi ve ilk yardim yapildi” dedi.

Kaynak: İHA