Samsun'da Tüfekle Bir Kisiyi Öldüren Sahsa 17 Yil Hapis

Samsun’da 23 yasindaki genci tüfekle vurarak öldüren sahis, yargilandigi mahkemece 17

yil hapis cezasina çarptirildi.

Olay, Ilkadim ilçesi Anadolu Mahallesi’nde geçen yil 5 Mart’ta saat 23.00 siralarinda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, pompali tüfekle ates açilmasi sonucu Salih Bisi(23) kafasindan vurularak agir yaralandi. Samsun Egitim ve Arastirma Hastanesine kaldirilan Bisi, yapilan müdahalelere ragmen kurtarilamayarak hayatini kaybetti.

Olayla ilgili Egemen K. ve Burak G. gözaltina alinarak çikarildiklari mahkemece tutuklandi. Egemen K., Burak G. ile tutuksuz olan 6 kisi hakkinda Samsun 1.Agir Ceza Mahallesi’nde dava açildi. Davanin son durusmasinda Egemen K., 17 yil hapis cezasina çarptirilarak tutukluluk halinin devamina karar verildi.

Tutuklu bulunan Burak G. ile tutuksuz yargilanan 6 kisi de beraat ettiler. Berat eden Burak G.’nin tahliyesine karar verildi.

Kaynak: İHA