Açilisini Cumhurbaskani Erdogan'in Yaptigi Hastanede Ilk Anjiyo Gerçeklestirildi

Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan tarafindan geçtigimiz hafta açilisi gerçeklestirilen Hatay Egitim ve Arastirma Hastanesi’nde ilk anjiyo gerçeklestirildi.

Açilisini Cumhurbaskani Erdogan'in Yaptigi Hastanede Ilk Anjiyo Gerçeklestirildi
Asrin felaketinde büyük yikim yasayan Hatay’in saglik agi her geçen gün güçlenmeye devam ediyor. Geçtigimiz günlerde Hatay Egitim ve Arastirma Hastanesi, Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan’in açilisini yapmasiyla hizmete baslamisti. Bölge halkina hizmet edecek olan hastanede ilk anjiyo gerçeklestirildi.

Yapilan anjiyo ile ayni günde 5 hasta sagligina kavustu.

Hatay Egitim ve Arastirma Hastanesi Kardiyoloji Klinik sorumlusu Dr. Yeliz Türkmen, 5 hastaya anjiyo islemi yaptiklarini belirterek, “Koroner Anjiyografi Ünitemizde 5 hastaya koroner anjiyografi yaptik. Burada da iki hastamiz var. Biz bir senedir ünitemizin açilmasini bekledik. Antakya için çok güzel, çok yararli bir hastanemiz oldu. Umariz ki birçok hastaya faydamiz dokunur” dedi.

Hastanede anjiyo yapilan ilk hasta olan Yusuf Dogruer, saglik çalisanlarina tesekkür ederek, “Anjiyo oldum, çok iyiyim ve rahatim. Hastanemiz çok iyi, doktorlarimiz çok ilgilendi. Herkes isini çok iyi yapti. Doktorlarimiza ve tüm ekibe tesekkür ederim” dedi.

Bölge halkina hastaneyi tavsiye eden Fatih Bayiroglu adli hasta da, “Anjiyo oldum, çok memnun kaldim. Hastane personeli ve doktorlar çok güler yüzlüler. Hastane çok güzel, herkese tavsiye ederim. Emegi geçenlerden Rabbim razi olsun” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA