Baskan Ömer Günel Açiklamasi 'Seçimi Sandiklari Patlatarak Kazanacagiz'

Kusadasi Belediye Baskani Ömer Günel, seçim çalismalari kapsaminda Ikiçesmelik Mahallesi’ni ziyaret ederek esnaf ve vatandaslarin sorun, talep ve önerilerini dinledi. Kusadasi’nda 31 Mart’ta Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) bayragini yeniden dalgalandiracaklarini belirten Baskan Ömer Günel, “Seçimi sandiklari patlatarak kazanacagiz” dedi.

Baskan Ömer Günel Açiklamasi 'Seçimi Sandiklari Patlatarak Kazanacagiz'


Görevde oldugu 5 yilda kentin degisimi ve gelisimi için çok çalisan Baskan Ömer Günel, mümkün olan her firsatta esnaf ve hemsehrilerinin sorunlarini dinlemeye devam ediyor. Bu kapsamda Baskan Ömer Günel, 57 milyon 425 bin TL’lik yatirimla alt ve üstyapisi yenilenen Ikiçesmelik Mahallesi’ni ziyaret etti. Bölge sakinleri tarafindan sicak ve coskulu bir biçimde karsilanan Baskan Ömer Günel’e ziyaretinde CHP Kusadasi Ilçe Örgütü Baskani Mehmet Gürbilek ve parti yöneticileri, mahalle komisyonu üyeleri ve Güvercin Masa Gezici Ekibi de eslik etti. Baskan Ömer Günel, esnaf ve vatandaslarin taleplerini dinlemeden önce Ikiçesmelik Mahallesi seçim ofisine giderek partililere ve vatandaslara seslendi.

Konusmasinda Ikiçesmelik Mahallesi’nin uzun yillardir hak ettigi hizmeti alamadigina ve bu nedenle de göreve gelir gelmez buraya öncelik verdiklerine dikkat çeken Baskan Ömer Günel, “Öncelikle beni coskuyla karsilayan tüm hemsehrilerime tesekkür ederim. Ikiçesmelik Mahallesi’nde kisa süre içerisinde önemli isler basardik. Alt ve üstyapiyi tamamen yeniledik. Böylece sorunlari kökten çözüme kavusturmus olduk. Dogal gaz yatirimlarinin bölgeye gelmesini sagladik. Tüm elektrik tesisatini yer altina aldirdik. Seçim döneminde söz verdigimiz gibi taziye evini tamamlayip kullaniminiza sunarak önemli bir ihtiyaci giderdik. Cafer Kotan Yasam Parki ile bir bütün içerisinde Kütüphane ve Kitap Kafe, Anne Baba ve Çocuk Merkezi’ni hizmete açarak önemli bir sosyal donati alani olusturduk. Hem Kusadasi’na hem de Ikiçesmelik Mahallesi’ne verdigimiz sözleri yerine getirdik” dedi.



Kusadasi’nda 31 Mart’ta Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) bayragini yeniden dalgalandiracaklarini belirten Baskan Ömer Günel, “Yerel seçimlere artik sayili günler kaldi. Ilçe örgütümüzle birlikte bu sürede çok çalisacagiz. Seçimi sandiklari patlatarak kazanacagiz. Biz göreve geldigimizde birileri gibi laf ve bahane üretmedik. Biz birileri gibi sorunlarin arkasina siginmadik. Bizim yapabileceklerimize birilerinin hayali bile yetismez. Pandemi, deprem ve ekonomik kriz demeden ekip arkadaslarimla çok çalistik. Ikinci 5 yilimizda da Ikiçesmelik Mahallesi’ne vizyon projeler kazandirmaya devam edecegiz” diye konustu.

Kaynak: İHA