Bagcilar'da Psikolojik Sorunlari Oldugu Iddia Edilen Sahis Annesini Biçaklayarak Öldürdü

Bagcilar’da psikolojik sorunlari oldugu iddia edilen sahis, annesini biçaklayarak öldürdü. Eve geldiginde esini yerde kanlar içinde yatarken bulan baba, oglunun ise televizyona biçakla vurmaya çalistigini görünce büyük sok yasadi.

Bagcilar'da Psikolojik Sorunlari Oldugu Iddia Edilen Sahis Annesini Biçaklayarak Öldürdü
Olay, aksam saatlerinde Bagcilar Merkez Mahallesi’nde meydana geldi. Iddiaya göre, ailesi ile ayni evde yasayan ve psikolojik sorunlari olan Türker G., annesi Sebahat G.’yi biçakladi. Bir süre sonra eve gelen baba Temel G., kapinin açik oldugunu görünce sasirarak içeri girdi. Eve girdiginde yasli adam gördügü manzara ile sok oldu. Esi Sebahat G.’nin kanlar içinde yerde yattigini, oglunun ise televizyona biçakla vurmaya çalistigini gören adam evden disari çikti. Temel G.’nin ihbari üzerine olay yerine polis ve saglik ekipleri sevk edildi. O sirada Türker G. evin camlarini da kirmaya basladi.

Binaya giren polis ekipleri, Türker G.’yi yakalayarak gözaltina aldi. Olay yerine gelen saglik ekipleri, Sebahat G.’nin evde hayatini kaybettigini belirledi. Olay yeri inceleme ekiplerinin çalismalarinin ardindan Sebahat G.’nin cansiz bedeni cenaze araci ile Adli Tip Kurumu morguna götürüldü.
Kaynak: İHA