Kan Donduran Cinayette Katil Zanlisinin Yasak Asktan Dünyaya Gelen Çocuklarini Öldürdügü Ortaya Çikti

Hatay’in Iskenderun ilçesinde 5 gündür kayip olarak aranan 7 aylik hamile anne ve 2 çocugu, jandarma ekiplerinin dedektif gibi iz sürmesiyle yaylada ölü olarak bulundu. Katil zanlisinin öldürdügü çocuklarin babasi oldugu ortaya çikti.

Kan Donduran Cinayette Katil Zanlisinin Yasak Asktan Dünyaya Gelen Çocuklarini Öldürdügü Ortaya Çikti
Iskenderun ilçesinde yasayan ve 7 aylik hamile olan 33 yasindaki Selma Abaci ve çocuklari; 2 yasindaki Sait Kerim Abaci ve 1 yasindaki Hamza Azat Abaci’dan haber alinamamasi üzerine JASAT ekipleri Turgay K.’yi fiziki olarak takibe aldi. Dedektif gibi iz süren ekipler, takip sonrasi süpheli sahsi gözaltina aldi. JASAT ekiplerinin basarili sorgu çalismasi sonucu Turgay K., hamile anne ve 2 çocugu öldürdügünü itiraf etti.

Jandarma ekipleri, sahsin cesetleri biraktigini söyledigi bölgeye giderek yaptigi aramada hamile anne ve 2 çocugun cansiz bedenleri Bitisik Mahallesi Demen Yaylasinda çukura gömülmüs halde bulundu. Av tüfegiyle vuruldugu tespit edilen cesetler, olay yeri inceleme ekiplerinin yaptigi çalisma sonrasi morga kaldirildi.

Öte yandan katil zanlisi Turgay K.’nin, Selma Abaci ile yasak iliski yasadigi ve öldürdügü 2 çocugun babasi oldugu ortaya çikti. Kan donduran detaylarin odagindaki katil zanlisinin jandarmadaki islemlerinin sürdügü ögrenildi.
Kaynak: İHA