Sokak Ortasinda Husumetlisine Ates Etmisti, Tutuklandi

Bursa’da aralarinda husumet bulunan sahsi sokak ortasinda silahla yaralayan sahis çikarildigi mahkemece tutuklanirken, olay ani güvenlik kamerasina yansidi.

Sokak Ortasinda Husumetlisine Ates Etmisti, Tutuklandi
Olay, dün saat 17.00 siralarinda merkez Nilüfer ilçesi Konak Mahallesi Besevler Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, A.A., aralarinda husumet bulunan K.Ç’yi yolda görünce arkasindan giderek tabancayla ates açti. Kursunlarin hedefi olan K.Ç. kanlar içerisinde yerde kalirken olay yerine çok sayida polis ve saglik ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen saglik ekibi K.Ç.’ye olay yerinde yaptigi ilk müdahalesinin ardindan Bursa Sehir Hastanesi’ne kaldirdi.

Olayla ilgili sorusturma baslatan Asayis Sube Müdürlügü Cinayet Büro Amirligi ekipleri süpheli A.A.’yi kisa sürede yakalayarak gözaltina aldi.

Husumetlisini vurma ani güvenlik kamerasinda

Olay ani çevrede bulunan bir isyerinin güvenlik kamerasina saniye saniye yansirken süphelinin husumetlisine arkasindan sinsice gittigi ve ates açtigi görüldü.

Hastanede tedavi altina alinan K.Ç.’nin hayati tehlikesinin bulunmadigi ögrenildi.

Süpheli tutuklandi

Olayi gerçeklestiren A.A. Asayis Sube Müdürlügü Cinayet Büro Amirligi ekiplerince kisa sürede yakalandi. A.A., çikarildigi mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderilirken K.B. ise ev hapsi cezasi aldi. Bursa Cumhuriyet Bassavciligi’ndan yapilan açiklamada, “Cumhuriyet Bassavciligimizin talimati ile Bursa Il Emniyet Müdürlügü Cinayet Büro Amirligi ekiplerince süpheliler A.A. ve K.B. gözaltina alinmis olup, Cumhuriyet Bassavciligimiz tarafindan süpheli A.A. “Kasten Öldürmeye Tesebbüs”, süpheli K.B. ise “Kasten Öldürmeye Tesebbüs Suçuna Yardim Etme” suçlarindan Bursa Nöbetçi Sulh Ceza Hâkimligine tutuklama talebi ile sevk edilmis, Bursa Nöbetçi Sulh Ceza Hakimligince süpheli A.A. hakkinda tutuklama, K.B. hakkinda ise konutu terk etmeme seklinde adli kontrol karari verilmistir” ifadeleri kullanildi.
Kaynak: İHA