Metro Istasyonunda Biçakli Kavga Açiklamasi 1 Ölü, 1 Yarali

Izmir’in Bornova ilçesinde metro istasyonunda iki grup arasinda çikan kavgada, 19 yaslarindaki iki kuzen biçaklanarak yaralandi. Kuzenlerden biri kaldirildigi hastanede hayatini kaybederken digerinin tedavisi sürüyor. Olayin ardindan kaçan diger gruptaki 2 süpheli ise daha sonra polis ekipleri tarafindan yakalandi.

Metro Istasyonunda Biçakli Kavga Açiklamasi 1 Ölü, 1 Yarali


Olay aksam saatlerinde Bornova Metro Istasyonu’nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre kuzen olduklari ögrenilen Emirhan Yildiz (19) ve S.Y. (19) ile karsi gruptaki K.P. (17) ve Y.K. (19) arasinda henüz bilinmeyen bir nedenle tartisma çikti. Tartismanin kavgaya dönüsmesi üzerine Emirhan Yildiz ve S.Y. biçakla yaralandi; K.P. ve Y.K. ise olay yerinden kaçti. Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine polis ve saglik ekipleri sevk edildi. Polis çevrede çalisma yürütürken yaralanan kuzenler saglik ekipleri tarafindan ambulansla Ege Üniversitesi Tip Fakültesi Hastanesine kaldirildi.

Hastanede can verdi

Biçakla yaralanan kuzenlerden Emirhan Yildiz, yapilan tüm müdahalelere ragmen kurtarilamayarak hayatini kaybetti. Talihsiz gencin cenazesi yapilan incelemenin ardindan morga kaldirilirken, Yildiz’in amcasinin çocugu oldugu ögrenilen S.Y.’nin tedavisinin sürdügü ögrenildi.

Kisa sürede yakalandi

Öte yandan olayin ardindan kaçan süpheliler K.P. ve S.Y., Asayis Sube Müdürlügü Cinayet Büro Amirligi ve Bornova Ilçe Emniyet Müdürlügü Suç Önleme ve Sorusturma Büro Amirligi ekipleri tarafindan kisa süre sonra yakalandi. Süpheliler sorgulanmak üzere emniyete götürüldü.

Olayla ilgili baslatilan sorusturma sürüyor.
Kaynak: İHA