Maltepe'de Kontrolden Çikan Araç Restorana Girdi Açiklamasi 1 Yarali

Maltepe’de cadde üzerinde süratle ilerleyen otomobil kontrolden çikarak cadde üzerinde bulunan restorana girdi. Kazada otomobil sürücüsü yaralandi.

Maltepe'de Kontrolden Çikan Araç Restorana Girdi Açiklamasi 1 Yarali


Olay saat 23.00 sularinda Cevizli Mahallesi Tugay Yolu Caddesi üzerinde meydana geldi. Iddiaya göre caddede süratle ilerleyen 34 CVC 493 plakali otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle yoldaki dubalara çarparak ocakbasi olarak isletilen restorana girdi. Kazada araç sürücüsü hafif yaralandi. Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine polis ve saglik ekipleri sevk edildi. Ambulansla hastaneye kaldirilan sürücünün durumunun iyi oldugu ögrenildi. Kaza yapan araç çekici yardimiyla olay yerinden kaldirildi. Kazayla ilgili sorusturma baslatildi.

Kazayla ilgili konusan Anil Çakici, "Maltepe’ye yemek yemeye geldik. Araç çok süratliydi. Dubalara çarpti, orada direkt cama girdi. Ben de cam kenarina yakindim. 3 kisiydik Allah’a sükür, bizde bir sey yoktu. Kaza tek tarafliydi, dubalara çarpinca hizini alamadi, dükkana girdi. Sadece soför hastaneye gitti. Onun da saglik durumu iyiymis" dedi.

Kaynak: İHA