EMITT Fuari'nda Kemer Rüzgari Esecek

Kemer Belediyesi ve Kemer’de yer alan sivil toplum kuruluslari, 6-9 Subat tarihleri arasinda bu yil 27’ncisi düzenlenecek olan Dogu Akdeniz Uluslararasi Turizm ve Seyahat Fuari’na (EMITT) hazirlaniyor.

EMITT Fuari'nda Kemer Rüzgari Esecek
Dünyanin en büyük bes turizm fuarindan biri olan ve yerli yabanci misafirleri, acente temsilcileri ile turizm destinasyonlarini bir araya getiren EMITT’e hazirlanan Kemer Belediyesi, bu yil da fuarda dikkat çekecek.

Turizm sektörünün dünyaya açilan en önemli kapilari arasinda yer alan EMITT de Kemer’i en iyi sekilde tanitacak olan Kemer Belediye Baskani Necati Topaloglu ve sivil toplum kuruluslarinin temsilcileri, özel olarak hazirlanan Kemer standina gelen misafirleri agirlayacak.

Kemer Belediyesi Gençlik Orkestrasi Sefi sanatçi Furkan Üstündag’in mini konserler verecegi ve deniz kizi konsepti ile DJ performanslarin da yer alacagi Kemer standi, geçen yil oldugu gibi bu yil da ziyaretçilerine çesitli sürprizler sunmaya hazirlaniyor.

Kemer Belediye Baskani Necati Topaloglu, yaptigi açiklamada, “Kemer Belediyesi olarak geçtigimiz yil oldugu gibi bu yil da önemli turizm fuarlarina katilim sagliyoruz. Önem verdigimiz fuarlardan biri olan EMITT de Kemerimizi en iyi sekilde tanitacagiz. Tüm hazirliklarimizi tamamladik. Geçen sene oldugu gibi bu yilda da Kemer standi çok fazla dikkat çekecek. Turizm sektörünün temsilcileriyle yapacagimiz birebir görüsmelerle ilçemize daha fazla turist çekmeyi hedefliyoruz. Turizmin en önemli destinasyonlarindan olan Kemerimizin degerine deger katmaya devam ediyoruz” dedi.

Kaynak: İHA