Buharkent Gençlik Merkezi'nde Çalismalar Hiz Kesmiyor

Aydin’in Buharkent ilçesinde Gençlik Merkezi için yapim çalismalari araliksiz devam ederken, Belediye Baskani Mehmet Erol, insaat alaninda incelemelerde bulundu.

Buharkent Gençlik Merkezi'nde Çalismalar Hiz Kesmiyor


Buharkent Belediye Baskani Mehmet Erol’un talebi dogrultusunda Gençlik ve Spor Bakanligi isbirligi ile ilçeye kazandirilan Gençlik Merkezi için çalismalar devam ediyor. Insaat bedelinin bir kisminin Buharkent Belediyesi tarafindan karsilanan merkezde sona gelinirken, insaatin kisa sürede tamamlanmasi hedefleniyor. Bölgeye giderek incelemelerde bulunan Buharkent Belediye Baskani Mehmet Erol; “Merkezimiz gençlerimizin, hayal güçlerini ve potansiyellerini ön plana çikaracaktir” dedi.



Verdigi sözler arasinda olan Gençlik Merkezi’ni ilçeye kazandirmanin mutlulugunu yasadiklarini ifade eden Buharkent Belediye Baskani Mehmet Erol, sosyal medya üzerinden yaptigi paylasimda “Bugün Gençlik Merkezimizi ziyaret ederek, burada yürütülen çalismalari inceledim. Gençlik merkezimiz, gelecegimizin teminati gençlerimizin zamanlarini daha verimli kullanacaklari alan olacagi gibi, hayal güçlerini ve potansiyellerini de ön plana çikaracaktir” ifadeleri yer aldi.
Kaynak: İHA