'Pedallarin Ritmiyle Tarihi Ve Dogayi Kesfet' Temali Tour Of Antalya Için Geri Sayim Basladi

Antalya’nin ev sahipligi yaptigi önemli spor organizasyonlarindan biri olan Tour Of Antalya’nin bu yil 8-11 Subat 2024 tarihleri arasinda besincisi düzenlenecek.

'Pedallarin Ritmiyle Tarihi Ve Dogayi Kesfet' Temali Tour Of Antalya Için Geri Sayim Basladi
Uluslararasi Bisiklet Birligi (UCI) 2024 takviminde 2.1 kategorisinde yer alan 4 günlük etapli yol yarisi Tour Of Antalya için Vali Hulusi Sahin Baskanliginda bir koordinasyon toplantisi gerçeklesti. Toplantida bisiklet sporunun Antalya ile çok örtüstügüne dikkat çeken Vali Sahin, “Turizmi 12 aya yaymak, Antalya’nin marka degerini artirmak açisindan çok faydali gördügüm bu etkinlikleri çesitlendirerek büyütmenin arayisi içindeyiz. Spor bu anlamda çok güzel bir argüman. Sportif, kültürel ve bilimsel olarak daha büyük çapta faaliyetler yapacagiz. Bu etkinlikleri büyüttükçe birim etkinlikten elde ettigimiz gelir de artiracaktir. Türkiye’nin toplam turizm hedeflerine ulasmada kilometre tasi olacaktir. Biliyorsunuz 2028 yilinda 100 milyon turist 100 milyar dolar gelir hedefimiz var. Bu yolda yürüyecegiz. Bu yüksek çitaya ulasabilmek için her argümani kullanacagiz. Kamu, STK’ler belediyelerimiz ve tüm ilgili kurumlarimizla ahenk içinde çalismaya devam edecegiz. Bu anlamda simdiye kadar güzel is birligine örnek olan Tour of Antalya’nin hazirlanmasinda emegi geçen herkese tesekkür ediyor, organizasyon çalismalarinda basarilar diliyorum” dedi.



Pedallarin ritmiyle tarih ve dogayi kesfedecekler

Tour of Antalya Proje Direktörü Haluk Özsevim ve ekip arkadaslari toplantida katilimcilara, 8-11 Subat 2024 tarihleri arasinda düzenlenecek organizasyonun etaplari hakkinda sunum yapti.

Cumhurbaskanligi Bisiklet Turu’ndan sonra Türkiye’nin en büyük ikinci bisiklet yol yarisi unvanina sahip olan Tour Of Antalya’da, her yil oldugu gibi bu yil da dünyanin dört bir tarafindan ünlü bisiklet takimlari Antalya’da pedal çevirecek. Her yil farkli bir temayla dikkat çeken Tour Of Antalya bu yil “Pedallarin ritmiyle tarihi ve dogayi kesfet“ temasiyla gerçeklesecek.
Kaynak: İHA