(Özel) Bursa'da Kuyumcu Soygunu Kamerada Açiklamasi Elleriyle Koymus Gibi Altinlari Buldular

Bursa’da otomobil ile gelen 4 süpheli, önceden kesif yaptiklari kuyumcu dükkanina girip 400 bin lira degerinde altin çalarak kayiplara karisti. 3 dakikada gerçeklesen soygun kuyumcu dükkaninin güvenlik kamerasina saniye saniye yansidi. Asayis Sube Müdürlügü ekiplerinin genis çapli arastirmasi sürüyor.

(Özel) Bursa'da Kuyumcu Soygunu Kamerada Açiklamasi Elleriyle Koymus Gibi Altinlari Buldular
Olay, önceki gece saat 04.30 siralarinda merkez Nilüfer ilçesi Konak Mahallesi Besevler Caddesi üzerinde bulunan kuyumcu dükkaninda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, daha önceden kesif yapan 4 süpheli, otomobil ile gelip kuyumcu dükkaninin önünde durdu. Süphelilerden 3’ü levye ile is yerinin kepengi kirmasiyla birlikte dükkanin camini da patlatarak kuyumcuya girdi. Yaklasik 3 dakikada 400 bin TL’lik altin çalan 3 süpheli, geldikleri otomobile dogru kosarak kayiplara karisti.

3 dakikada yapilan soygun kamerada

Yaklasik 3 dakikada yapilan 400 bin TL’lik soygun, kuyumcu dükkaninin güvenlik kamerasina saniye saniye yansirken, görüntülerde hirsizlarin altinlari ellerine koymus gibi bulmalari dikkatlerden kaçmadi.

Kuyumcu dükkani sahibi, "Gece önce 2 kisi geliyor. Kapinin kepengini kiriyor sonra da cami kirarak dükkana 3 kisi giriyor. Bankoda bulunan altinlari, gümüs takimlari ve emanetteki bulunan altinlari alarak 3 dakika içerisinde çikarak gidiyorlar. Verdikleri psikolojik zarar ayri, maddi zarar ayri. Bir an önce yakalanmalarini istiyorum. Zararimiz yaklasik 400 bin TL civarinda" dedi.

Polis ekipleri süphelileri yakalamak için genis çapli sorusturma baslatti.
Kaynak: İHA