Mersin'de Silahli Saldiriya Ugrayan Sürücü Araciyla Refüje Çarpti

İçel’de trafikte tartistigi kisilerin silahli saldirisina ugrayan sürücü, araciyla refüje çarparak durabildi. Güvenlik kameralarina da yansiyan saldirida yaralanan sürücü hastaneye kaldirildi.

Mersin'de Silahli Saldiriya Ugrayan Sürücü Araciyla Refüje Çarpti
Edinilen bilgiye göre olay, merkez Yenisehir ilçesi Hürriyet Mahallesi Inönü Bulvari’nda meydana geldi. Iddiaya göre, Emre T. (27), 33 APM 658 plakali otomobiliyle seyir halindeyken trafikte tartistigi ileri sürülen bir baska araçtaki kisilerin silahli saldirisina ugradi. Saldirida yaralanan sürücü, araciyla refüje çarparak durabildi. Kaza sirasinda olayla ilgisi olmayan bir baska araçta hasar gördü. Olay sonrasi bölgeye saglik ekipleri ve çok sayida polis sevk edildi. Kasik, sol omuz ve boyun kismindan yaralanan Emre T., ambulansla İçel Sehir Hastanesine kaldirilarak tedavi altina alindi. Kimligi belirsiz saldirganlarin yakalanmasi için çalismalarin ise sürdügü bildirildi.



Kaza ani kamerada

Saldiriya ugrayan aracin refüje çarptigi anlar bir is yerinin kamerasina yansidi. Görüntülerde seyir halindeki aracin kontrolden çikarak önce refüje, ardindan kaldirima çarparak durdugu anlar yer aldi.
Kaynak: İHA