Faruk Özlü'ye Düzce'de Tulum Ve Davul-Zurnali Karsilama

Düzce’de yerel seçimlerde tekrar AK Parti Belediye Baskan adayi gösterilen Belediye Baskani Dr. Faruk Özlü, kente dönüsünde tulum ve davul-zurnalar esliginde mesalelerle karsilandi.

Faruk Özlü'ye Düzce'de Tulum Ve Davul-Zurnali Karsilama
Yerel seçimlerde Düzce’den AK Parti Belediye Baskan adayi olarak açiklanan mevcut Belediye Baskani Faruk Özlü, Istanbul Haliç Kongre Merkezi’ndeki programin ardindan Milletvekili Ercan Öztürk ve AK Parti Il Baskani Hasan Sengüloüglu ile birlikte Istanbul’dan Düzce’ye döndü. Baskan Özlü’yü partililer yagmurlu havaya ragmen Anadolu Otoyolu Gölyaka Giseleri’nde karsiladi. Partililerin yogun tezahüratlari esliginde Düzce’ye giren Özlü, burada seçim otobüsü üzerinden partilileri selamladi. Sehir merkezinde ise Özlü önce tulum çalinarak karsilandi. Partililerle burada bir süre sohbet eden Baskan Özlü, sehrin baska noktasinda ise davul zurnalarla çalinan marslar esliginde partililerle bulustu. Faruk Özlü, son olarak AK Parti Düzce Il Baskanligi önüne geldi.

“Biz günübirlik hiçbir is yapmadik, gelecegi planliyoruz”

AK Parti Düzce Belediye Baskan Adayi Faruk Özlü, yaptigi konusmada geçen 5 yili degerlendirerek, gelecek dönemde yapmak istediklerini anlatti. Özlü, “Cumhurbaskanimizin, teskilatlarimizin ve genel merkezimizin yaptigi degerlendirmeler sonucunda belediye baskan adayligimi açikladilar ve Cumhurbaskanimiz benim bir dönem daha Düzce Belediye Baskanligi yapmam konusunda bir irade beyan ettiler. Bizim siyaset yapma tarzimiz eser ve hizmet siyasetidir. Biz günübirlik islerle, günü kurtarmaya yönelik hiçbir is yapmadik. Bugüne kadar hep kalici isler yaptik. Geçen 5 yilda Düzce’de yaptigimiz isler, sehrin temel sorunlarini çözmeye yönelik oldu. Bundan sonraki 5 yilda da Düzce büyük bir siçrama ve atilim yapacak. Önümüzdeki 5 yil Düzce’nin siçrama yapma zamanidir” dedi.



“Faruk Özlü Düzce’ye level atlatti”

Milletvekili Ercan Öztürk ise, “Bizleri büyüksehirlerin bile alamadigi hizmetlere ulastiran, Düzce’nin vizyonunu genisleten, Düzce’ye level atlatan Belediye Baskan Adayimiz Faruk Özlü ile yola devam etmenin coskusunu ve gururunu yasiyoruz” diye konustu.



“Cumhurbaskanimiz Faruk Özlü’yü sizlere emanet etti”

AK Parti Il Baskani Hasan Sengüloglu de konusmasinda, “Biz belediye baskanimizi Istanbul’dan aldik getirdik. Cumhurbaskanimiz, Faruk Özlü’yü sizlere emanet etti. Kendine degil kentine çalisan baskan vizyonuyla, bakis açisiyla, hizmetleriyle yaptiklari ortada. Yeni dönemde de üstüne koyarak devam edecek” dedi.

Kaynak: İHA