Bulanik'ta Türk Halk Müzigi Konseri Düzenlendi

Mus’un Bulanik ilçesinde farkli branslarda görev yapan 32 ögretmenden olusturulan koronun verdigi Türk Halk Müzigi konseri büyük begeni topladi.

Bulanik'ta Türk Halk Müzigi Konseri Düzenlendi
Bulanik Kaymakamligi, Bulanik Belediye Baskanligi ve Gençlik Merkezi Müdürlügü öncülügünde yürütülen farkli branslarda görev yapan 32 ögretmenden olusan grup, Bulanik Gençlik Merkezinin salonunda 23 eserle ilk konserini verdi. Bulanikli ögretmenlerden olusan koro, Anadolu’nun farkli bölgelerinden türküler seslendirdi. Kaymakam ve Belediye Baskan Vekili Oguzhan Ocak, konsere katilan ilçe halkina tesekkür ederek, "Korodaki bütün hocalarimiza tesekkür ederim. Büyük bir ilgiyle izledim. Türk Halk Müzigini seviyorum. Gerçeklestirdigimiz bu aksama hepiniz seref verdiniz, tesekkür ediyorum. Hepinizin ayaklarina saglik. Insallah devamini getirecegiz. Emegi geçen herkese çok tesekkür ederiz. Burada çok büyük bir emek ve çaba var. Mükemmel bir uyumlari var. Arkadaslarimizi dinlemekten her zaman keyif aliyoruz. Bulanik için güzel bir aksam oldu. Biz naçizane destekledik ama sizlerin gönlünden geçmese bunlarin hiçbiri olmaz. Hepinize sükranlarimi sunuyorum. Kaymakamlik olarak sizlere destek vermeye çalisiyoruz. Sahsen çok keyif aldim. Emeginize saglik" dedi.

Yapilan konusmalarin ardinda ögretmenlere plaket takdimi yapildi.

Konsere Cumhuriyet Bassavcisi Aytekin Tetik, Ilçe Jandarma Komutani Üstegmen Kazim Tüysüz, Emniyet Müdürü Aytaç Tefek, Bulanik Ilçe Milli Egitim Müdürü Yalçin Tunçel, sivil toplum kurulusu temsilcileri, kurum amirleri ve vatandaslar katildi.

Kaynak: İHA